Noen som skal på AVicii i februar??? Vinn VIP billetter.

Managmentet mitt har satt opp AVICII i Oslo spektrum den 18. februar ! Tipper det kommer til å bli helt sykt. Noen her som skal?? Eller er hypp på gratisbilletter?? Fortell meg DIN grunn og jeg kontakter deg :D Sjekk ut denne også :D Som vi slapp i mai. mvh Staysman

29 kommentarer

kristine gresseth

11.11.2011 kl.17:35

http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/tavling/tavlingsbidrag/bidrag/?uid=1085&country=no

Kan du stemme på mammaen min :-) ? hun ligger på andre plass, å det er drømmen hennes hun konkurrerer om! hjelp henne !

hun får dra 33 mil med sledehunder og andre mennesker over polarsirkelen

Helene

11.11.2011 kl.21:11

Min grunn er vel ikke noe mer enn at det hadde vært veldig gøy og sett AVicii live!

Hadde blitt veldig takknemlig for og vinne billetter til han! :-)

God helg

Sabine Haugen

12.11.2011 kl.13:22

Jeg var på Sensation i Oslo tidligere i år, men det ble det desverre sånn at jeg måtte reise før Avicii kom på scenen :( Så fikk desverre aldri med meg Avicii, som egentlig var hele grunnen til at jeg skulle på Sensation! Så hadde vært helt utrolig moro å få muligheten til å se dem live! =)

Jon Håvard Halvorsen

13.11.2011 kl.11:26

Grunnen til at jeg vil ha billetter til Avicii i Spektrum er at jeg er en ihuga fan av både housemusikk og Avicii. Har tidligere sett han både på Sensation White, i Malmö, Ibiza og Tomorrowland i Belgia. Jeg er en producer og DJ på fritiden, og det ville vært kjempeartig å få VIP-billetter. Avicii er den artisten jeg ser mest opp til! Så vær så snill :)

benedicte

15.11.2011 kl.18:10

Jeg hadde gjort alt for å vunne! Er en utrolig stor fan. DET HADDE VÆRT HELT KONGE!

Camilla H.

16.11.2011 kl.11:27

En kveld på byen med kongemusikk hadde vært noe det!

Ja, takk til billetter :)

Camilla

Cathrine angard

18.11.2011 kl.00:07

Jeg har lyst til å vinne!! Jeg har vært på konserter før, men ALDRI på VIP siden, så det hadde vært helt vanvittig å få oppleve:-D!!

Hogne

18.11.2011 kl.12:53

Hadde vært helt fantastisk å dra på Avicii! Spesielt siden jeg er russ-to-be og går glipp av landstreffet i stavanger - hvor mer eller mindre alle fra disse kanter skal :( Hadde blitt et ganske så akseptabelt plaster på såret!!

Heidi

18.11.2011 kl.14:37

Jeg har sinsykt lyst til å overaske bestevennina mi (vet det er en skam, men som jeg aldri fikk gitt bursdagsgave til som var i Juli), som jeg ønsker å toppe det med å ta henne med på en konsert jeg vet hun har veldig lyst til :)

Maria Aasene

24.11.2011 kl.19:22

Jeg er en jente på 15 år, er svært usikker på meg og har lav selvtillit.

I det siste har jeg bestemt at jeg vil gjøre ting, folk trodde jeg aldri skulle gjøre. For eksempel på mandag skal jeg starte på cheerleading, og jeg har begynt å trene fast

Istedet for å være med på Scrillex øvde jeg til matteprøve. Neste dag snakket alle om konserten, selv synes jeg det var vanskelig å ikke være en del av kveldens "minne-for-livet" opplevelse. Det har blitt grått mange tårer, og jeg er frustert over situasjonen jeg er i. Jeg har lyst til å for engang skyld å ha vært med på noe som alle snakker om.

Det er to gutter i klassen min (som jeg har lyst til å bli bedre kjent med), som kunne gjort hva som helst for å få billetter. Drømmen min er å kunne tilby dem billetter. Jeg vil gi dem et minne for livet med meg, og er villig til å gjøre hva som helst for disse billettene!

Men det er mange her som fortjener billetter her- livet er for kjipt (;

SFj

25.11.2011 kl.16:37

Hadde vært helt sykt å sett Avicii live, kommer nesten i buksene hver gang jeg hører musikken hans xP

Fikk ikke gått på Skrillex for noen dager siden så å fått sett Avicii hadde bare vært helt vanvittig.

Billetter pl0x ? ;)

Hanne

03.12.2011 kl.12:04

Hei! Min grunn til at akkurat jeg skal vinne konsertbilletter er for kjæresten min. Han har vært igjennom sykt mye.. Han har hatt en vanskelig barndom, i tillegg til at faren nå døde av overdose. Jeg vet hvor sinnsykt lyst han har til å dra på den konserten.. Siden han har bursdag 13. desember hadde jeg tenkt å skaffe han aivicii billett.. Selvfølgelig er billetten utsolgt og selges nå for 1000 kroner (noe jeg som student ikke har råd til)..

Lene Johnsen

03.12.2011 kl.22:38

Hei! Min grunn til at akkurat jeg skulle fått bilett til Avicii er på grunn av min beste venninne. Jeg hadde kjøpt billett til Rihanna konsert i Malmø i bursdagsgave til henne og vi reiste ned sammen for å feire 25 års dagen hennes. Konserten ble som kjent avlyst og det fant vi ikke ut før vi sto på utsiden av lokalet. Turen kostet oss en god del og som studenter ble det i meste laget da jeg i tillegg ikke fikk refundert full pris for billettene. Jeg lovet henne at hun skulle få Avicii billett i stedet. Avicii er uten tvil den beste DJen i verden i dag! Hele vår misslykkede Bursdagstur gikk til å synge Levels for full hals og glede oss til februar i Oslo spektrum. Vi er en jentegjeng som elsker å dra på party for å danse. Sist var det Sensation White på Telenor Arena og vi var alle enige om at Avicii var kveldens høydepunkt og ar vi MÅTTE få med oss han. Min bønn er at jeg skal få ta med meg min beste venninne for å rocke til Avicii og få verdens beste bursdagsfeiring :)

Rikke

04.12.2011 kl.17:56

Hei:)

Jeg var akkurat for sent ute til å bestille billetter fra billettservice:( Har vært på kurs i to uker og har ikke hatt internett... Det er det eneste kjæresten min ønsker seg til jul, og vi digger Avicii begge to<3 Har vært på sensation i både Oslo og Barcelona i år:D hadde vært utrolig kult å få med seg en kveld med bare Avicii også!!<3

Krysser fingrene:)

Klem fra Rikke

lise

04.12.2011 kl.21:58

heisann. jeg og min bestevenninne er blodfans av housemusikk, og vår favoritt er avicii. vi fortjener ikke å vinne mer enn noen andre her, men det betyr ikke at vi ikke hadde blitt like glade. vi har hatt travle tider i det siste og derfor ikke fått bestilt billetter, noe vi er veldig frustrert over nå. vi kommer til å dra til oslo uansett, og om de selger uavhentede billetter i døren, så blir det vår vei ut. men å reise til oslo og med sikkerhet vite at vi skal på konserten, hadde vært mye bedre.

Sana

05.12.2011 kl.22:50

Hallo :-) Jeg har prøvd å få tak i de billettene for kjæresten min og meg, han har fylt 21 og han ELSKER og da mener jeg han ELSKER Avicii, og jeg har prøvd og prøvd å skaffe billetter men det er helt umulig! Dette hadde vært the perfect gift:-D Vi har vært sammen i 4,5 år, og det siste året går han i Leeds så vi får ikke møtt hverandre ofte, og bare fått den fantastiske helgen sammen, hadde vært utrolig bra:-D Han fortjener å oppleve den konserten!

Mvh Sana :-))

Martee

05.12.2011 kl.23:04

Hei:)

jeg hadde blitt überglad hvis jeg hadde vunnet bilettene!! jeg har faktisk aldri vært på noen stor konsert før, og å se avicii hadde vært en drøm for vennina mi og jeg, som ELSKER Avicii:D vi var også forsent ute til å bestille billetter av ulike grunner noe som knuste oss..hadde derfor satt STOR pris på dette:)

Tessa

06.12.2011 kl.11:32

Heey:)

Det hadde bare vært helt rått å få sett avicii!! Da har jeg nettopp blitt 18 og har ikke vært på store konserter før, så det hadde vært en jævlig festlig opplevelse!!

kiss

Julian

07.12.2011 kl.01:35

Grunnen min er at jeg bestilte billetter på billettservice.. men så ble det noe tull med bestillingen og fikk aldri de billettene! Så hadde vært utrolig deilig å fått billetter til Avicii konserten! :)

anders

07.12.2011 kl.21:10

Jeg har billett til Avicii konserten selv, men jeg har utrolig lyst til å ta med meg drømmedama mi som ikke fikk kjøpt billett i tide. Det hadde vært en fantastisk julegave til henne og en utmerket mulighet for å øke sjansene min hos henne med en fantastisk Avicii aften:)

maylen

08.12.2011 kl.01:37

Hei :-)

min grunn er at jeg bor i narvik(langt nord)!!! Har aldri vært på konsert i oslo spektrum eller på en slik storkonsert noen sinne. i tillegg vil jeg overraske min bestevenninne som har kreft med å ta hanne med dit. hun elsker avicii og det ville betydd så mye for henne. Blir så glad bare av å tenke på å gjennomføre det for hun:-) og då klart elsker jeg selv også avicii, jeg forguder dem!!!

Magnus Stensrud og Magnus Stensrud

09.12.2011 kl.11:12

Nå skal du meg få høre skjønneruuu, og prøv å sett deg i min og Magnus Brekke sin situasjon.. Vi har etablert oss rundt et ekstremt møss fra bergen som kommer til Oslo hvor det er ekstrem stemning blandt jentene, og leiligheten vår på forgner.. og det eneste som holder oss tilbake er 2 vip biletter til avicii.. Herskapsredet aka fitteparadiset på frogner står klart til å ta imot gudinnene fra Bergen.. hvis du er en bro og setter deg i situasjonen våres så skjønner du hvorfor disse billettene er så viktig for oss.. lurveleven gutta hadde selvfølgelig hatt råd hvis det ikke hadde vært for at det er utsolgt.. Champis sendes i posten, takk på forhånd! <3 er du bro, så er dette grunnen over alle grunner!

Magnus Stensrud og Magnus Brekke

09.12.2011 kl.11:14

Magnus Stensrud og Magnus Brekke****

Johan Lindgren

09.12.2011 kl.11:15

Er du bro gir du dem til Magnus stensrud, en fantastisk god grunn! <3

Erlend

09.12.2011 kl.11:16

Stor fan av bloggen din, og har lest igjennom alle kommentarene og det er ingen tvil om at det er Magnus Stensrud og Magnus Brekke som burde få VIp bilettene:)

kristine

09.12.2011 kl.22:20

hej hey! ehh grunnen er ganske enkel, jeg har blitt mamma for 1 gang for 3mnd siden så jeg og kjærsten trenger virkelig få rocka litt på ræææva:)

Alexandra

11.12.2011 kl.23:33

Grunnen min er at kjæresten min er stoooooooooor fan av Avicii og jeg har veldig lyst til å overaske han med biletter :)

Heidi

12.12.2011 kl.12:59

Tingen er at jeg bor langt oppe i nord, å har aldri hatt en skikkelig konsertopplevelse før i hele mitt liv. Det hadde vært kanonbra om jeg å besteveninnen min kunne tatt oss en tur på Avicii, som vi begge er superfan av :) Hadde vært digg med noen biletter! Vi er begge er over 18 :)

Ingrid

12.12.2011 kl.13:00

Jeg og min bestevenn planla jente tur til Oslo i Februar. Vi hadde også tenkt oss på Avicii konsert men alle billetter er utsolgt :'(

En anna ting er at jeg bor øverst i Finnmark, altså Vardø. Skjekk kartet. Koster oss en formue å reise for det første, og for det andre er de enste som opptrer her oppe i nord Rolffa å slike band. Har du ikke hørt om Rolffa? Nei, tenkte meg det.

Hadde vært skikkelig kult å få dra på Avicii i Oslo ! :D

Klem klem !

Skriv en ny kommentar

hits