Ja, skal bli bedre på å blogge, er tross alt paradisedeltager!!! ( Stian altså....)

Men nå er jo spørsmålet, hva faen skal man blogge om ?? Bør man lage en videoblogg, eller skal jeg bare skrive om hverdagen min?? En hverdag som består av søvn, fest, søvn, konsert, fest, konsert, søvn. En litt spesiell hverdag ! Kan jo fortelle litt om meg selv. Er altså 30 år ( FML ) Har jobbet 1 år som snekker, 6 år i forsvaret , ( var blant annet 13 måneder i kosovo og 6 måneder i Afghanistan....er vel den eneste veteranen EVER som har vært med på paradise hotel...) Tja....jobbet så på bensinstasjon, for så å bare drive med innebandy et par år, så gjorde vi comback med superduoen " Staysman & Lazz " som dere finner på youtube og spotify å sånn, så jobbet jeg litt som kontormedarbeider før jeg satset for fullt på musikk, nå spiller jeg 70 konserter ( ca. ) i året og jobber for managementet mitt Sky Agency :D Jeg har vel aldri hatt det bedre ( sånn jobbmessig ) som nå....digg ! også brått var jeg med i det programmet om et hotell i Mexico som det sjekker inn mange unge og pene mennesker på ( bortsett fra meg da, haha ) og ja....livet er fortsatt helt konge ! Er det noe dere lurer på ?? Om livet mitt?? Om paradise??? osv osv, er bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare ! Snart skal en annen paradisedeltager joine bloggen også! Det kan dere glede dere til ! DING !

6 kommentarer

Khine

02.04.2012 kl.00:13

Hei liker bloggen din , meld deg inn i topplisten min å send innlegget ditt til førstsiden min så får du flere som kommenterer :) (trykk på url min)

Therese Lunde

02.04.2012 kl.01:20

du eier ! :D
Du kan sikkert lage noen kule videoer. Kult med en lett blanding :) Og noe som ikke alle andre har skiller seg jo ut og det er jo ikke dumt. Stå på og god påske :)

Vaako

04.04.2012 kl.00:48

hadde vært tuft med videoblogger. Du virker jo som en morsom type så du klarer nok å røre sammen noen underholdende videoblogger :)

Cathrine

12.04.2012 kl.20:31

Skambra remake av Livet er for kjipt! Haha, eg ler!

Marthe

13.04.2012 kl.13:59

Stian, du er helt fantastisk! Du gjør hele Paradise :D

Skriv en ny kommentar

hits