Stygge kommentarer og annet gøy !

Vi på paradise hotel fikk tidlig beskjed om å ikke lese blogger, kommentarfelt på nettaviser osv osv. Er noe rart med det, så fort folk har en pc i henda så tør de å skrive ting de aldri hadde sagt til personen face 2 face. Jeg har fått mange stygge meldinger på veggen min på facebook om de andre deltagerne på hotellet og min reaksjon er alltid å tagge vedkommende de hetser i svaret mitt. Da tar det aldri mer enn fem minutter før innlegget enten er slettet eller personen som skrev det i utgangspunktet begynner å brannslokke, ro seg vekk. Jeg har kommet greit fra det til nå ( hadde håpet på mer egentlig ) , men noen steder så dukker det opp nedsettende kommentarer og man kan jo ikke gjøre annet enn å le....til tider er det STOR underholdningsverdi. Allikevel så er det deltagere som får kjørt seg mer enn meg , nå vet jeg de det gjelder er ekstremt sterke mentalt og tåler det, men når folk kommer med direkte drapstrusler på nett er det å dra det ALTFOR langt. Hallo?? Det er TV, det er ikke noe annet enn underholdning.

 

Her er et lite utvalg av folk som faktisk tør å stå frem med fullt navn å slenge dritt ! DET står det respekt av <3 ! Hvor Tuva under her har fått vite at jeg som regel får driiiiita fulle glamourmodeller er jeg jævlig spent på....ja, okey, jeg vil gjernee ha driiiiita fulle glamourmodeller, men jeg har ikke draget :S FML  ( hehe ) 

Bruker dere å dra det litt langt når det kommer til kommentering på nett?

 

Stian

50 kommentarer

KjerstiForever

16.04.2012 kl.18:49

Ikke bra! Ha en fin kveld, bra blogg.

Jennifjert.

16.04.2012 kl.18:49

Menneskeheten ♥

mybodyiseverything

16.04.2012 kl.18:51

Dette er IKKE bra! Jeg går ALDRI over streken, for jeg vet hvor sårende det kan virke for det andre personen. Og hva F*** er vitsen i å slenge dritt til en person du knapt kjenner? Jeg mener, herregud... Greit nok at du er Tv-stjerne, men det går for langt når folk skal komme med drapstrusler osv. De kjenner deg ikke engang... Enkelte mennesker tenker ikke! Det irriterer meg! Synes du virker som en utrolig koselig kar jeg :) Og det skal sies, en skal ikke dømme andre før en kjenner vedkommende. Og du kjenner en person ikke ved å se h*n på Tv ;)

Håper dette vil gi seg Stian!

karinalarssen

16.04.2012 kl.18:52

Det er ikke bra og bra blogg

ps: jeg skal ha blogg vs blogg så meld deg på, for å være med:)

Ingvild

16.04.2012 kl.18:53

Hei Stian :) Skulle bare si at Paradise ikke hadde vært det samme uten deg, og at jeg håper du vinner hele skiten!
Uffameg! Jeg får selv negative kommentarer hver eneste dag (jeg er for tynn, for tykk, stygg, stygt kledd.. Ja, listen er lang!), men man lærer heldigvis raskt å heve seg over det :)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

anonym :))

16.04.2012 kl.19:11

vel, det er såklart ikke bra at sånt forekommer, men sånn er vel umulig å unngå :S

Frida Johanne

16.04.2012 kl.19:16

HAHAHAHAHAH,forferdelig teit!!!

Om jeg skulle ha valgt partner på paradise nå, så har eg garantert valgt deg stian! du er en herlig fyr med et herlig smil!!!

Hannepanne

16.04.2012 kl.19:16

https://twitter.com/#!/hanneevr

follow me? :)

Anne Lise Andersen

16.04.2012 kl.19:19

Bortsett fra at jeg fikk beskjed om droppe maten å kommentere syntes jeg denne STIAN er en hærlig gutt som er rett frem .. det vinner han seg på .Har vell aldri sett den gutten sur ... Talent har han også ! Stolt av deg jeg Stian.. Kan jeg spise nå ?

Ole-Martin

16.04.2012 kl.19:21

Haha! måtte le litt av, Tuva der! Men hun kan ikke ha sett på PH 12! Hadde hun, så ville hun skjønt hvor innibanan morsom du kan være! spesielt med litt selvironi på lager! Digger det!!

Hannepanne

16.04.2012 kl.19:23

du e heltn!

Adriana

16.04.2012 kl.19:35

Du er en av grunnene til at paradise i år er morsomt ! Håper du vinner !! :)

vilde <3

16.04.2012 kl.20:01

okeei? de ble bare rart! jeg elsker deg! :D og bloggen..

Anniken

16.04.2012 kl.20:10

Alle skal alltid ha sine meninger og oppfatninger av ting, så noen kommer alltid til å være negativ å nedsettende. Synes at du virker som en konge fyr og har selvtillit som bare det! :)

Anniken - alenemor til 2 <3

16.04.2012 kl.20:12

Herregud, sjønner ikke vitsen med slikt jeg :p Når jeg gikk på videregående, var det ei i klasserommet ved siden av som sa alt mulig stygt som: fitte, horeunge, løs, hore, ja you name it. på face :p Så i friminuttet gikk jeg inn og spurte ganske så fint og rolig om hun vennligst kunne gjenta alt det hun hadde skrevet, men der og da :p Hun sank ned bak skjermen sin og sa ikke et ord :p Det værste var at når neste time begynte, begynte også hun igjen :p Det var så tåpelig at neste friminutt gikk jeg inn å sa at om hun ikke hadde mot nok til å si noe til trynet mitt, så burde hun passe seg litt neste gang hun prøvde seg på noe slikt igjen :p Hu blei så redd stakkar at hun sto på matlageret å grein etterpå :p

Skrev faktisk et innlegg om akkurat det du snakker om her, i forgårs.

Uansett så synes jeg det er innmari unødvendig av folk, og paradise hadde ikke vært det samme uten deg, Stian! :)

Stine

16.04.2012 kl.20:53

Først må jeg si at, jeg digger personligheten din! Den er heeelt konge!:) For det andre, trur nok jeg aldri hadde taklet slike kommentarer, men full respekt til de som faktisk tørr å skrive slik. Det høres ut som at du takler det bra, og det er jo bare helt utrolig! Du er så absolutt en person å se opp til, å det håper jeg du selv vet. Det er jo bare å være seg selv, så kommer det mye positivt ut av det tilslutt! :)

Gjør som du gjør, og fortsett med det gode humøret pg den gode humoren!:)

lucky

16.04.2012 kl.20:54

så sykt lite folk har å gjøre!! omg stian håper DU vinner paradise... du er en ekte paradise deltager!!:D

Anonym, haha

16.04.2012 kl.20:58

Stian, jeg digger deg <3 du er en av mine favoritter på PH, du er så utrolig morsom! :):) Stå på! (selv om dere er ferdige med filmingen for leeenge siden, hahaha, ;)

Anniken :))

16.04.2012 kl.21:07

HAHHAHAH!! Så jævlig teite kommentarer!! Digger deg!! Og digger Nina, håper dere vinner Paradise Hotel!!!!!!!!

Mali Kristine Nessemo

16.04.2012 kl.21:10

Haha. Enkelte mennesker har jeg bare ikke ord for! Helt ærlig er du min favoritt i hele paradise og har vært det siden starten! Dessuten er du helt klart den kjekkeste!

Sanna Midtun

16.04.2012 kl.21:47

Jeg synest du er KJEMPE KUL!! stian<3 håper du vinner PH !!

Jeg håpte du ble mr.paradise :D

Lise

16.04.2012 kl.21:47

Var litt skeptisk til deg i begynnelsen, men som du sa.. Andreinntrykket er veldig bra ;)

Du er yndlingen min altså ;)

trind

16.04.2012 kl.22:12

ikke alle er like fornøyde med folk, noen bare må være drittsekker. sånn er det bare i bloggverden. stygge kommentarer og sånt er ikke akkurat noe som kommer til å stoppe. men stå på stian, digger deg. ikke bry deg om de kommentarene, de bare liker oppmerksomhet. kos deg videre.

karen

16.04.2012 kl.22:25

Misunnelige folk som slenger dritt, sånn er det bare:)

Aylin

16.04.2012 kl.22:26

Folk ned trykker andre fordi de ikke har nok selvtillit selv.. sånn er vi mennesker vi er misunnelige.

Men jeg må si en ting Stian digger ærligheten din :)

Iris Taklo

16.04.2012 kl.22:55

Jeg kommenterer aldri stygt over nett. Skjønner ikke hva folk tenker med når de gjør sånt. Ingen fortjener å få stygge ting slengt etter seg. Ikke en gang med fult navn gidder jeg det. Slemme ord sårer uansett, anonym eller ikke, og har man ikke noe positivt å si, og ikke minst noe saklig, så kan man drite i å si noe som helst. De kommentarene over her syns jeg ikke du fortjente, selvom de brukte fult navn :)

carmi<3

17.04.2012 kl.00:34

du må ikke høre på de, du er finn som du er du <3 håper du vinner :)

cathrin

17.04.2012 kl.00:42

Jeg tror kommentarene folk får avhenger litt av hvordan de er som person, men det er også mange tåpelige folk som skriver så dumme ting at det bare skulle bli slettet hadde det vært min blogg. Jeg må innrømme at jeg har skrevet en del negative ting til Are, men det står jeg for, syns han oppførte seg som en drittsekk i allefall slik han fremstår på PH og også i avisinnlegg etterpå, men jeg driver ikke med drapstrusler. Jeg syns du virker veldig sympatisk og grei, og også at du legger armen rundt Nina når hun gråter når Fredrik drar syns jeg er pent og voksent av deg. Da are drar og alle gråter er det fordi han drar, eller fordi dere syns synd på Iselin som ikke ante noe og bryter helt sammen?

Staysman@Paradise

17.04.2012 kl.01:07

cathrin: Det er nok i aller høyeste grad at Are forlater hotellet. Han var nok en enda større bidragsyter enn det som kommer frem på skjermen. Tror jeg aldri har møtt en personlighet som Are, og er fortsatt veldig glad i han. De gjør det nok litt verre, så det skal bli bra TV, men ja...han var nok ikke så snill mot Iselin, men det er der inne...

hei

17.04.2012 kl.02:17

Heldigvis har jeg aldri drevet med trakassering av ukjente (eller kjente) mennesker på nettet, og ei heller i det virkelige liv. Jeg vet ikke hva det kommer av at enkelte mennesker smeller til med skjellsord og kallenavn på folk og det med ord som ikke finnes i mitt vokabular iallfall, ei heller skriftlig. Folk er forskjellige, det er sikkert og visst. Jeg blir nysgjerrig, men får vel ikke vite hvilke deltager(e) som har mottatt drapstrussel. Selv har jeg ikke noe vondt å si om noen av årets Paradise Hotel-deltagere. Jeg har ledd av mange av Iselins uttalelser, men dette har vært kun godmodig latter. Og Are, som nevnes her, liker jeg godt.

Maylinn

17.04.2012 kl.09:01

Hei Stian! Jeg må bare si at jeg synes du er super:) Morsom, ærlig og grei:) Håper du vinner!

Hilsener fra Sarpsborg:)

Jannicke Elnæs

17.04.2012 kl.09:58

Barnslig oppførsel. Har ikke bruk for å slenge dritt over nett i det hele tatt, liker nok bedre og være direkte om det er noe som plager meg. Er selvfølgelig ikke ALT som skal sier face 2 face heller, men nettmobbing, drittslenging over nett osv. kan kysse rompa mi!! :)

Digger deg Stian, du er helt RÅ på PH, alltid like morsom!

Linda

17.04.2012 kl.10:06

Haha. Skjønner ikke hvordan folk kan få seg selv til å skrive noe sånt. Syns du er en av de mest sjarmerende på hotellet med fantastisk personlighet. Jenta som får deg er heldig, kan ikke skjønne hvordan folk kan si noe annet.. :-)

17.04.2012 kl.10:36

Ikke legg deg oppi det negative, er ikke noe vits. Du får jo mange flere posestive kommentarer virker det som. Ihvertfall utifra det jeg ser. Jeg digger deg ihvertfall, ler alltid litt når du åpner munnen på tv. Fordi du har selv ironi og tar ikke deg selv noe høytidelig i det hele tatt og det er fett som faen det. Du når nok langt med personligheten din og finner deg nok en fantastisk jente en dag. Klem

17.04.2012 kl.10:54

Digger deg, Stian! Å jenta som får deg er veldig heldig, hun! :)
Digger deg Stian!! Håper du vinner PH!! Heier på deg :-D Mvh Veronica
Digger deg Stian!! Håper du vinner PH!! Heier på deg :-D Mvh Veronica
Digger deg Stian!! Håper du vinner PH!! Heier på deg :-D Mvh Veronica
Digger deg Stian!! Håper du vinner PH!! Heier på deg :-D Mvh Veronica

Solstrålen

17.04.2012 kl.17:20

Må bare si at jeg digger deg. Kjenner deg jo ikke, men elsker folk som har tonnevis med selvironi og selvsikkerhet. At folk får seg til å skrive slik, sier jo i grunn mer om dem enn om de det går ut over. Har vært offer for en del dritt selv, er visst for tynn (noe jeg vet GODT selv). Veldig koselig å få slengt den i tryne når man sliter med spiseforstyrrelser. Folk tenker ikke før de slenger med leppa, dessverre! Hadde alle tenkt seg om to ganger hadde verden uten tvil vært et bedre sted! Takk for dette innlegget! Det fikk meg til å minne meg selv på å ikke ta seg nær av all dritten... Du er rå!

Liisa

17.04.2012 kl.22:33

Det er heeelt utrolig hvor kuuul de er... -.-' Skjønner ikke hva som er poenget med å slenge drit når de sitter bak en data... =S De er ikke like tøff i kjeften om de må snakke face 2 face!

Jeg må bare si at ut ifra det jeg har sett av deg på paradise hotel, såå digger jeg deg!

Skjønner ikke hvordan det er mulig å finne på såå mye merkelig! =P Holder på å le meg i hel =)

Digger deg altså !! Du e awesome altså <3

Mvh Liisa =)

Caroline

17.04.2012 kl.23:07

Folk er så dumme! Du har jo en drit bra personlighet, blid og glad med glimt i øyet. Og kjempe tøff! Jeg respekterer deg skikkelig. Og det der må man bare heve seg over.

Synd for Nina om hu bare tenker på utseende med Tommy. Det taper hun på!

Stå på Stian! Digger deg :-)

Kristina!

17.04.2012 kl.23:55

Jeg syns du er drit kul jeg Stian :D Håper du vinner paradise!

stinemoor

18.04.2012 kl.04:33

Ja huff, folk blir usedvanlig tøffe bak en skjerm, men som du sier så står det i det minste respekt av at enkelte står frem med navn i det minste. Selv kommenterer jeg alltid med navn, enten det er positivt eller negativt, og er det negative kommentarer jeg vil skrive en dag så er det konstruktiv kritikk, hvis jeg plutselig får det over meg at jeg må gå til meningsløse angrep på for meg fremmede personer så legger jeg meg inn på psykriatisk, for da er det noe alvorlig galt!

Ellers så vil jeg skrive noe hyggelig til deg, syns du er døds kul på PH og håper virkelig at du vinner. Har forøvrig skrevet noen fine linjer om deg i et blogg innlegg også hvis du på død og liv vil lese, er jo sikkert hyggelig å ikke bare lese dritt slening! Ha en fin dag hvertfall;)

tine sandaker

18.04.2012 kl.04:36

hahahhahahahahahhaaaa jeg døøøøør!!!! Du er kanskje tidenes tøffeste menneske!

~ Silje ~ Aalesund`s FK !! <3

19.04.2012 kl.17:22

somme folke e bare feige !! men tøffe nok til å skrive stygge ting på data å på offentlig steder, men ikke face 2 face...

OG EJ DIGGA DEJ !!!!! :)

Thea

20.04.2012 kl.00:27

Jeg synes du virker som en fantastisk gutt! Snill, morsom og sjarmerende;) Håper du vinner hele dritten!

særping

20.04.2012 kl.15:06

du er konge Stian, stå på ! ;)

saritha

21.04.2012 kl.13:50

Jeg blir helt satt ut over at mennesker kan være så stygge mot andre. Og helst anonymt... O_o Finnes det noe mer tåpelig? I dont think so.. :)

Skriv en ny kommentar

hits