Rekehistorien til Iselin ( Den originale vandrehistorien ) !

Hey Bloggen!

Har fått mange meldinger i innboksen min om at historien til Iselin ( som hun fortalte meg på sengen under gårsdagens episode ) faktisk er sann. Altså, nå er vel ikke akkurat dette bekreftet da det eneste som foreligger som bevismateriale er en velskrevt dokumentering, så jeg tror FORTSATT det er en vandrehistorie. Iselin fortalte den på sin måte, her skal dere få historien sånn den ligger publisert på nettet.

Dere kan jo tolke selv. Tror dere på dette eller ikke?

 

-En morgen ved 5-tiden våknet 22 år gamle Susan deLucci fra Kittery, Maine (USA altså) med et smertelig behov for å urinere. Først trodde hun at hun hadde diaré, men da hun sto opp av sengen, skjønte hun at dette var et urinveisproblem. Det var veldig likt følelsen av å ha diaré, men det var galt hull. Hun vaklet ut på badet og i det hun satte seg ned på skålen gir hennes vagina fra seg den høyeste og mest forferdelige fjertelyden noen har hørt. I paralyserende smerte blir frøken deLucci sittende og presse og kreste ut en sviende strøm av skitt og slam mens hun klamrer seg til klosettskålen så knoklene er helt kritthvite. Hun hyler helt hemningsløst mens dette pågår, og til slutt ringer naboene til politiet. Når legen ankommer finner de frøken deLucci liggende bevisstløs på gulvet uten noe annet på seg enn badekåpen. Nedover det ene låret hennes renner det en strøm av brun og grønn sirup. Legen må flytte henne over på en båre, så han griper hennes venstre ben, som har blitt liggende over hennes høyre, for å strekke henne ut. Hun ligger helt forvridd på gulvet. Når han løfter hennes venstre ben for å strekke kroppen hennes ut, ser han et lite dyr, stort som en fingertupp som kravler og spreller og er på vei ut av hennes vagina. Den lander på gulvet med en våt, poppende lyd.

Sjokkert stirret legen på dyret som lå på gulvet på det flislagtebaderomsgul vet i en saus av gjørme. Det er en liten reke og den ligger på gulvet og gisper etter vann mens den spreller fram og tilbake. Den forskrekkede legen kjente kvalmen bre seg og snudde seg mot klosettet for å kaste opp. Da han stakk hodet ned i klosettet for å kaste opp fikk han se noe så skremmende at han aldri mer klarte å se ned i et toalett uten å brekke seg. Hele toalettskålen kokte av brune, gjørmete små reker som sprellet og sprutet vann i et rasende tempo. Dersom du tror dette er fælt - vent til du hører hvordan dette skjedde: Frøken deLuccis offisielle dødsårsak var en kombinasjon av sjokk og kraftige slag mot hodet. Hun reiste seg fra toalettet i smerte og da hun så hva hun hadde gjort, fikk hun et sjokk og falt om, slo hodet mot toalettet og deretter mot gulvet. Rettsmedisinere antar at hun to dager før hadde kjøpt en levende hummer på fisketorget. Mens hun lå i badekaret hadde hun forsiktig stukket hummerens hale inn i vagina for å oppnå seksuell nytelse. Deretter har hun holdt en lighter under dyrets ansikt, noe som fikk dyret til å sprelle med halen frem og tilbake i et hysterisk tempo. Rettsmedisineren fant en lesbisk pornofilm i videospilleren og TV-en var satt på en stol i stuen slik at hun kunne se TV fra badekaret. De fant de i søppelbøtta på kjøkkenet, pakket inn i en papirpose. Spor av frøken deLuccis DNA ble funnet på hummeren, sammen med kjønnshår som hadde blitt klemt fast i leddene på hummerens haleparti. Hummerens ansikt hadde lette brannskader som stammet fra den samme gassen som blir brukt i lightere. Hummerens tarmsystem og endetarmsåpning var full av tomme eggposer fra reker. Legene antar at hummeren hadde spist dem (de er vanlige i vannet på fisketorg og blir vanligvis helt enkelt kokt til døde). Hummeren hadde så tømt seg selv i frøken deLuccis vagina mens hun torturerte det stakkarsdyret. Bunnreker i Maine bruker bare 2 dager på å klekkes, og frøken deLucci var bare 4 dager fra å få mensen. Legene mente at på dette tidspunktet i menstruasjonssykluse n hadde hennes livmor en perfekt PH - balanse for å ale opp disse rekene. Over natten hadde eggene blitt klekket, og rekene doblet sin egen størrelse hvert tiende minutt. Du kan sikkert forestille seg hvilke smerter hun hadde da hun våknet om morgenen og fødte godt over 1000 reker på badet....!

 

klem fra Stian

57 kommentarer

Lone

19.04.2012 kl.12:12

Den er sann, har lest det mang plasser på amerikanske nyhetsider osv.....helt sykt men sant :L
haha, loool! herregud, å ekkelt!

Stine eline - <3

19.04.2012 kl.12:14

Hahaha! Ærsj, å fyfaen hva folk gjør for å oppleve orgasme.

Hvorfor kjøpte hun ikke en vibrator istedet?

Om dette i det hele tatt er sant da.. Hmm.

ÆRSJ!!

Wenche

19.04.2012 kl.12:16

fy faeeeeeeeeeeeen!!! det er det EKLESTE jeg noen gang har hørt !! :O

Xavìèr Hozuka

19.04.2012 kl.12:16

Kjenner jeg ikke helt har lyst til å spise reker på en stund.

nerdefrue

19.04.2012 kl.12:18

Bare lurer på en ting, hvis denne historien er sann. Noe jeg tviler på da.. Hvordan i alle dager klarer hun å tenne en lighter under ansiktet på hummeren mens hun ligger i badekaret???? hun ligger vel ikke i badekaret uten vann?? Og vann, ingen flamme :) :)

Karoline Engebretsen

19.04.2012 kl.12:21

så sjukt ! haha ;L

FAN

19.04.2012 kl.12:21

Sykeste jeg har lest! hahahaha! Angrer på at jeg ikke så gårsdagens episode!

Ida

19.04.2012 kl.12:24

Iselin er virkelig noe for seg selv ja.. Herlighet, det der var vel sesongens festligste episode!

andreahognatalieo

19.04.2012 kl.12:24

Det er jo den sjukeste historien jeg noen gang har hørt, herregud. Haha!

Hvis dere har noen tips til hvordan jeg kan slutte med dette så vær så snill og kommenter, jeg har problemer, virkelig store problemer!

http://andreahognatalieo.blogg.no/1334336485_jeg_har_problemer_med.html

Margrethe

19.04.2012 kl.12:27

har også hørt den flere ganger.Sinnsykt morsom historie egentlig x)

Og du stian, du har rå latter :P

Ida Christine West

19.04.2012 kl.12:40

Lighter under fjeset på hummeren mens hun lå i badekaret? Hum, vannfast lighter? :p jeg leste denne på nettby for 100 år siden. Trodde ikke på den da, og tror fortsatt ikke på den! :p

Lene

19.04.2012 kl.12:58

Skal vi prøve å lage en reke stian?! :) hahahh!!!

Kristin

19.04.2012 kl.13:36

ha ha, for en jævlig historie.. Håper ikke den er sann :P

Ida Bianca

19.04.2012 kl.13:41

Jeg har hørt den historien før jeg også! Hahaha,så utrolig lættis i gårsdagens episode når Iselin fortalte den :P

ivarsverden

19.04.2012 kl.13:41

Hahaha lo godt av reaksjonen din i går =D

Men ja, har hørt tusen versjoner av den historien, og det er alt fra reker til torsk =p

zenazuza

19.04.2012 kl.14:04

Det finnes virkelig sjuke mennesker der ute så man skal ikke se bort i fra at den har grobunn i et eller annet. Men seriøst...hummer?

Hørt en vandrehistorie om to tyske homser, la oss nå kalle de Hans og Jan, og en hamster.

Hans puttet et rør opp i anus og så sendte Jan hamsteren inn fordi det kilte og var visstnok veldig pirrende for Hans mens Jan fant det hele veldig erotisk å se på. Det oppsto derimot litt problemer når de skulle få hamsteren ut igjen, og siden det tross alt er snakk om et hull hvor sola ikke skinner så tenkte Jan det var greit å lyse opp i røret med en lighter... Flammen gikk ikke så godt overens med rompegassene og hamsteren skal visstnok ha flydd ut av ræva til Hans som et brennende prosjektil og truffet Jan i ansiktet. Både Hans og Per måtte på sykehus med forbrenning i rompe og ansikt, mens hamsteren dessverre gikk av med døden (kanskje like greit etter en så traumatisk opplevelse).

Sara

19.04.2012 kl.14:15

fyfaen !! æsj ...

Marcus ø

19.04.2012 kl.14:16

vandre historie ja! men skjer med laiter i badekaret under vann??:p
Haha jeg dør :p

☂ Mjiaow ♛

19.04.2012 kl.14:23

Det jeg lurer på er, hvis den er sann... Hvordan kan de vite hva som skjedde inne på dass om hun var alene (åpenbart)? Eneste naboene hørte var ett hyl.. Å ambulansefolka fant henne bevisstløs, å hun døde...

Tviler sterkt på at dette er en sann historie ;)

Fant også denne siden om den historien: http://www.snopes.com/risque/juvenile/lobster.asp

^^

Vegard

19.04.2012 kl.14:24

For det første, så er det med lighteren temmelig åpenbart, går da for all del ut ifra at hun løftet seg litt over vannflaten før hun brant, får så og senke seg ned i vannet. . . Dessuten er det en "Urban myth" som de på et program på Discovery Channel beviste var falsk (:

Tiny95

19.04.2012 kl.14:40

Hadde hørt historien før, og det er liksom noe som ikke helt stemmer.. Hvordan kunne forfatteren hvite alle detaljer som hennes følelser osv?

Tror nok det er en litt sånn falsk historie, men den er jo utrolig morsom xD

Mia

19.04.2012 kl.15:03

Herregud så bra!

sykt!!!!!!!!!!!!

19.04.2012 kl.15:11

SYKKKKKT!!1

Vilde

19.04.2012 kl.15:32

Detter er seriøst det sykeste jeg har lest! Fikk ikke sett den episoden av PH hvor Iselin sa det. :P

Men fyfaen! Utrulig bra! :-D

Skiens jenta :)

19.04.2012 kl.15:39

Hehe,historien er helt syk den,hørt og lest den ved forskjellige anledninger. Men den er ikke sann,så på et vandrer historie program som gikk på viasat 4 tidligere som sier hvem som er sanne og hvem som er bløff, de har forsket på historien og den er bare bløff :)

Marte Eilertsen Hansen

19.04.2012 kl.15:55

Rett og slett digger bloggen din, Stian! Konge type :D

Jeg og ei vennine hadde en konkurranse om å ikke flire av deg i løpet av 20 minutter av en PH episode. Jeg sprakk med en gang jeg så deg, haha. Du er helt klart favoritten min! :-D Æ DIGGE DÆÆÆ

rebekka

19.04.2012 kl.15:56

nej æsssj fyfaen i helvette øøøøøøøøø eg spyyr

Kim

19.04.2012 kl.15:56

Jeg kommer aldri til å klare å se på en hummer eller reker igjen uten å tenke på dette..... Fikk fææn meg frysninger til de grader

19.04.2012 kl.16:06

Den va jo gammel da :D Hørt den for lenge sia gitt..

jarra

19.04.2012 kl.16:55

Denne historien var en påskekrim i Vi menn eller noe for mange år siden. Tviler for at de har brukt en "sann" historie til påskekrim, og som mange sier, hvordan i all verden fikk hun tent lighteren under vann?

Enya Halvorsen

19.04.2012 kl.17:23

Åfyfaen... Tror aldri jeg skal se i en doskål eller spise en reke igjen i hele mitt liv...

Mathilde

19.04.2012 kl.18:27

Æ SKA ALDRI SPIS EN REKE I HELE MITT JÆVLA LIV

Jail

19.04.2012 kl.18:44

Dette må nok være en vandrerhistorie. Selv hørte jeg den da jeg var mye yngre, dog mindre detaljert enn dette, men da var hummeren byttet ut med en kongereke. Var vel noe med varmen som fikk den til å vibrere.

Cecilie

19.04.2012 kl.19:01

HAHA så jævlig genial den historien der! :') Du er rå Stian!

Thomas - Hamar

19.04.2012 kl.19:08

Sykt. Og for de av dere som sier at denne historien IKKE er sann, fordi man ikke kan tenne en lighter under vann, så hadde hun tent lighteren under hodet på hummeren. En hummer er ganske store av størrelse og kunne derfor ha hatt hodet over vann. Jeg trur ikke at historien er sann jeg heller, høres for drøy ut.

victoria <3

19.04.2012 kl.19:44

ææææææææææææææææææ eg elske deg på paradaise hotel <3<3<3<3<3 digge deg

Marita A Ystevik

19.04.2012 kl.19:46

Hahah, sykt..
Å, fy faen !!

Rekemor

19.04.2012 kl.21:36

Morna!!

Hvordan skal man kunne tenne en lighter UNDER VANN?

Makes no sense... :p Men ja det er sant at det ble brukt som en dildo ;)

Carro

19.04.2012 kl.23:10

haahahha, sykeste historien!! skjønner ikke hvordan lighteren kan tennes under vann, men det er jo en annen sak! :p

Emma Katarina

20.04.2012 kl.00:49

En god latter forlenger livet - sies det! Det var akkurat det jeg fikk meg nå. Tviler sterkt på at denne historien er sann, og hvooordan kan lighteren tennes under vann? Låg hun i badekaret uten vann da eller? Hvis hun gjorde det, kan jeg jo skjønne hun kjedet seg. Ikke gøy å bade uten vann, haha! Og da er det jo en selvfølge at hun putter en hummer i vaginaen for å få litt action i badekaret og tenner på hummeren for at det skal bli mere action! NEI, dette tviler jeg på er sant! haha. Men morsomt å le seg ihjel, og vedkommende som har funnet på har en vill fantasi! haha

d

20.04.2012 kl.01:29

Rekehistorien er selvsagt ikke sann.

Iselin fortalte den i plenum i dagens episode, samt at hun snakket rundt dette også på intervjurommet. Jeg synes det er skremmende at voksne mennesker tror på den rekehistorien (hun fyller 22 iår). Det øvrige som kom ut av munnen hennes i dagens episode, var ikke noe mer oppløftende i så henseende.

Karoline

20.04.2012 kl.02:35

fyyyyyfaen.

Mette

20.04.2012 kl.12:48

hahah, så jææævlig ekkelt! btw, digge deg Stian! :D:D <3<3

Martine

20.04.2012 kl.17:10

Hørte på P3-morgen i dag, der de fikk besøk av en zoolog/biolog som kunne avkrefte denne historien. Det er fysisk umulig at dette kan skje!

Lisa

20.04.2012 kl.17:30

hahahahh, er jo faen meg ikke sant da!!!

Karoline

20.04.2012 kl.21:22

Åh, fy faen.. Sann eller ikke, jeg kan aldri se på verken hummer eller reker igjen!

21.04.2012 kl.02:10

æsj!

haha, sykt menneske

Maja - kommenerer tilbake <3

21.04.2012 kl.13:05

HAHHAHHAHHAHHAHAHAH!! Tror ikke på det, men hærregud !!!

21.04.2012 kl.17:40

å kjære faen, så hærselig ! stakkar hummer..

lill

22.04.2012 kl.08:06

dama var sikkert zoofil og tente på hummer :`D

sandrautby

22.04.2012 kl.10:50

nå fikk jeg meg en goooooood latter!!!! hahahha!!

Åse Kristin

22.04.2012 kl.12:49

FYYYYSJ, kjenner jeg har brekninger nå!

Pinguine

22.04.2012 kl.18:20

Nei uff.. hadde hørt om den historien før. Men trudde jo aldri den var sann!

Fy faen altså, dyr= IKKE sexleketøy!

Æsjamei..

Men bra blogg Stian!

Følger med på deg i paradise! :D

Vilde Karoline Mortensen

24.04.2012 kl.16:37

Åfyfaen! Æsj! :S

Skriv en ny kommentar

hits