Litt om jobben den siste uka. Larvik/Fredrikstad ! Russens dag og Russedåp !

Tjena bloggen, ettergårsdagens følelseladde innlegg , laget med en smule promille ( hehe, jauda, blir sentimental i fylla jeg også ) så tenkte jeg å slenge ut noen bilder fra forrige ukes jobb! 

Hadde et infomøte på Thor Heyerdahl VGS i Larvik om blant annet Russens dag på tusenfryd ( faen som jeg gleder meg til å få spille på samme event som avicii og Dj broiler  red.anm ) også døpte jeg Glemmenrussen her i Fredrikstad! Veldig hyggelig til tross for tidenes dårligste vær ! Russeprest Birgitte var veldig allright å jobbe sammens med og Glemmenrussen så ut til å kose seg til tross for drittværet. At russen i tillegg har fått tildelt plass av Fredrikstad kommune ca 2 meter fra fylkets største søppeldynge gjorde ikke akkurat opplevelsen til noe paradise hotel, men allikevel holdt folka humøret oppe ! Sporty som faen var dem også. Om de fikk Brev eller tvister som tilsa at de måtte få kefir i   hodet, tok de aller fleste straffen sin med et smil ( vel....hehe )

Alt i alt en strålende uke ! ...og neste uke blir HELT sinnsyk ! DA får jeg mye å blogge om da ! Vestfolds største russetreff , skjellvika , er "kontoret" til Staysman & Lazz på mandagen , såååå stikker jeg å døper Askimrussen dagen etter, tror jaggu jeg skal feste med de på kvelden også ! Såååå russens dag på tusenfryd dagen etter .....så opp klokken 0800 3. mai for å gjøre p4´s radiofrokost hakket mer underholdende ( hehe ) før jeg flyr til Tr.heim på kvelden for å overvære Aviciikonserten vi arrangerer der oppe ! SATAN ! Satser på en feeet bildeserie med selveste TIM BERG ( Avicii ) til dere her på bloggen!

Noen av dere jeg ser på et av stedene eller?? Bare å komme bort å hilse på! Allitd like koslig !

Her er jeg i mitt ess, foran en full sal med russ og et hypermoderne datasystem ! Thor Heyerdahlskolen var egentlig en jævla fet og moderne skole !

 

...og etter foredraget signerer man jo russebukser for harde livet ! ( tydeligvis en russeknute å få signert buksa si av en kjendis....så er spørsmålet om man kan kalle seg kjendis som paradisedeltager, men okey, jeg velger ihvertfall å gjøre det så lenge jeg ER på skjermen , hihi )

 

Her er jeg sammens med russeprest Birgitte i hennes bil , Illuminate ( tror jeg det var ) på vei til dåp !

 

Nok en gang i mitt ess, utstyrt med ropert og godt humør!

 

hehe, mange satt i bilene til de skulle i ilden, men noen sto plassert foran "scena" igjennom hele seansen! Jeg er imponert !

 

Og jo...siden jeg driver å promoterer Russens dag på tusenfryd rundt omkring på skoler, så gjør jeg det litt her også ! Kom a! Møt paradisedeltagere! Se Avicii live ( tilogmed Staysman & Lazz, hehe ) og full bikk !

Sjekk video og kjøp deg billett !

 

 

 

Ha en fin søndag! Ikke noe tull !

13 kommentarer

Elin Tollefsen

29.04.2012 kl.18:29

Du har en helt sykt fin blogg, jeg elsker den!♥ Leser den hele tiden, det er en så bra inspirasjon!♥

Kleem♥

Paradisefan

29.04.2012 kl.18:34

Var ved Thor Heyerdal i går... har vært inne der før når jeg skal til Arena Larvik, fin skole :)

CelinaJonathan

29.04.2012 kl.18:48

Du er fancy.

Ragnhild

29.04.2012 kl.19:21

God søndag til deg også :)

bengtroar

29.04.2012 kl.20:14

hei!! bra musikk og bra låter

men hva med noe coutnry & western?

garth brokes etc

takk for fin blogging

hilsen meg

Birgitte

29.04.2012 kl.21:29

Dåpen var konge Stian, du er alright å jobbe med du også! Det skal du ha! Gleder meg til 16.mai konserten din, skal ta av! Og ikke minst, når du dukker opp på øraa! :D

Hanna Marie

29.04.2012 kl.21:54

Snakkes på Avicii i Trondheim ;D

Tina Hermansen

30.04.2012 kl.00:31

Her i Bergen er det en russebuss som har fått navnet illuminati, hehe :)

Fitsum

30.04.2012 kl.14:11

Legg meg til som venn stian ! :) http://www.facebook.com/fitsums1

Julie

30.04.2012 kl.14:39

Digger deg stian! Dåpen var konge:D du ? Kunne du kanskje ha laget flere videoer? de er så sykt kule bare der du snakker, svarer på spørsmål, prøver ut noe helt nytt. du kan jo f.eks lage en må gjør video HAHA HAdde vært sykt kul .. Hilsen noen som digger deg ; )

Staysman@Paradise

30.04.2012 kl.14:45

Julie: Haha, hva går " må gjøre" video ut på ? Takk forresten...:D

Lill

01.05.2012 kl.10:14

Du er rett og slett helt KONGE!:) ditt smil kan lyse opp en sur dag!

Rosann

03.05.2012 kl.15:28

Thor Heyerdahl skolen er litt tøff ja! :)

Skriv en ny kommentar

hits