Endelig litt pepper !!

- Tjena bloggen !!

- Halla , Stian, åssen går det med deg, mye pepper med tanke på de greiene på parseremonien igår?

- Tja, det har jo blitt noen haters da...

- Jaja, Stian, kjenner jeg deg rett så takler du det nok nogelunde greit....hypp på  å skrive litt om det?

- Okey da!

 

 

Etter 8 uker på hotellet syns jeg det er nesten er litt deilig å endelig få litt pepper med tanke på valgene jeg gjør på hotellet! Kan jo ikke baaaare få skryt om at jeg er så snill hele tiden heller ! Jeg sier, som jeg alltid har sagt, Iselin var en magisk og fantastisk jente , men dessverre ble ting som det ble. Jeg hadde en magefølelse på at jeg måtte bytte partner og gjorde det. Tiden får vise om jeg gjorde rett eller om jeg tok et valg som var feil....Uansett, jeg er veldig god venn med Iselin nå....blir fett å se hvor godt låta hennes kommer til å selge når den endelig kommer på markedet , gleder meg faktisk skikkelig til den lanseres!  Fett at Are og Christian René er med i videon også! hehe....gutta vettu !

jo , når vi er inne på Issær´n, så må jeg jo minne dere på å stemme på hennes hummerhistorie som årets TV-Øyeblikk ....gullruten!

Link : http://www.gullruten.no/index.php?p=artikkel&id=560

Stem der det står "her" på artikkelen:D Do it now !

 

Og sjekk ut teaser av låta til Iselin her :

 

 

 

God helg a folkens :D

23 kommentarer

sofieee !

04.05.2012 kl.15:37

Du trenger ikkje pepper, Godgutten !! <3 <3

Jazzgeir

04.05.2012 kl.15:46

Jeg skjønner godt at du gjorde som du gjorde. Skal du holde noen konserter i Oslo fremover?

Helene

04.05.2012 kl.15:51

Fint å få litt forandringer på paradise, men likte ikke at Kristin måtte dra :/

K

04.05.2012 kl.15:53

Det du gjorde var rett og slett frekkt!! Jeg har ingen ting til overs til deg... Jeg likte deg, og håpet på at skulle nå langt, men nå fortjener du det ikke!

Linn Pedersen♥

04.05.2012 kl.15:57

Jeg har stemt på hummerhistorien ;)

Haha, for en fin musikkvideo :)!

Despotic Mistress

04.05.2012 kl.16:16

Du har brukt opp kvota di på "snill" så nå kan du godt være litt slem;)

Lene Alex er sikkert misunnelig på den låta der;) Iselin er TØFF!!;D

Staysman@Paradise

04.05.2012 kl.16:22

Jazzgeir: Er dette den EKTE Jazzgeir så er jeg starstrucked. Ja, blir vel noen konserter fremover... driver å booker vestlandet nå, men har tenkt til å kjøre noen i tigerstaden også :)

Madeleine

04.05.2012 kl.17:13

Jeg forstår valget ditt veldig godt. Stå på, Stian!

Kan du svare på et veldig random spørsmål? Er det noen av dere som har noe kontakt med Alina i det heletatt nå etter Paradise? :)

Tina

04.05.2012 kl.17:36

heier på deg stian!!! selv om jeg snes iselin var veldig søt, skjønner jeg at du byttet partner. så no hate for that ;) håper du vinner heile shiten!!

Hahahaha!

04.05.2012 kl.18:39

En morgen ved 5-tiden våknet 22 år gamle Susan deLucci fra Kittery, Maine (USA altså) med et smertelig behov for å urinere. Først trodde hun at hun hadde diaré, men da hun sto opp av sengen, skjønte hun at dette var et urinveisproblem. Det var veldig likt følelsen av å ha diaré, men det var galt hull. Hun vaklet ut på badet og i det hun satte seg ned på skålen gir hennes vagina fra seg den høyeste og mest forferdelige fjertelyden noen har hørt.

I paralyserende smerte blir frøken deLucci sittende og presse og kreste ut en sviende strøm av skitt og slam mens hun klamrer seg til klosettskålen så knoklene er helt kritthvite. Hun hyler helt hemningsløst mens dette pågår, og til slutt ringer naboene til politiet. Når legen ankommer finner de frøken deLucci liggende bevisstløs på gulvet uten noe annet på seg enn badekåpen. Nedover det ene låret hennes renner det en strøm av brun og grønn sirup. Legen må flytte henne over på en båre, så han griper hennes venstre ben, som har blitt liggende over hennes høyre, for å strekke henne ut. Hun ligger helt forvridd på gulvet. Når han løfter hennes venstre ben for å strekke kroppen hennes ut, ser han et lite dyr, stort som en fingertupp som kravler og spreller og er på vei ut av hennes vagina. Den lander på gulvet med en våt, poppende lyd.

Sjokkert stirret legen på dyret som lå på gulvet på det flislagtebaderomsgul vet i en saus av gjørme.

Det er en liten reke og den ligger på gulvet og gisper etter vann mens den spreller fram og tilbake. Den forskrekkede legen kjente kvalmen bre seg og snudde seg mot klosettet for å kaste opp. Da han stakk hodet ned i klosettet for å kaste opp fikk han se noe så skremmende at han aldri mer klarte å se ned i et toalett uten å brekke seg. Hele toalettskålen kokte av brune, gjørmete små reker som sprellet og sprutet vann i et rasende tempo. Dersom du tror dette er fælt - vent til du hører hvordan dette skjedde:

Frøken deLuccis offisielle dødsårsak var en kombinasjon av sjokk og kraftige slag mot hodet. Hun reiste seg fra toalettet i smerte og da hun så hva hun hadde gjort, fikk hun et sjokk og falt om, slo hodet mot toalettet og deretter mot gulvet. Rettsmedisinere antar at hun to dager før hadde kjøpt en levende hummer på fisketorget. Mens hun lå i badekaret hadde hun forsiktig stukket hummerens hale inn i vagina for å oppnå seksuell nytelse. Deretter har hun holdt en lighter under dyrets ansikt, noe som fikk dyret til å sprelle med halen frem og tilbake i et hysterisk tempo. Rettsmedisineren fant en lesbisk pornofilm i videospilleren og TV-en var satt på en stol i stuen slik at hun kunne se TV fra badekaret.

Jazzgeir

04.05.2012 kl.18:59

Det er den ekte. Gleder meg til å se deg på scenen!

Solfrid

04.05.2012 kl.19:13

Magefølelse? Hvilke følelser er det? Skjønner liksom ikke helt det.... Syns ikke det er en god nok forklaring og du skylder støtt og stadig på den magefølelse din. :-b Kanskje det var penis følelsen? haha :-)

Martine <3 Maartinne.blogg.no

04.05.2012 kl.20:45

AHAHAHAHHA, den sangen var lang :D

hei

04.05.2012 kl.21:25

Selvom du hadde valgt Iselin over Vida, ville du og Iselin ha blitt splittet før eller senere, ved en tvist. Slik at dere hadde ikke stått sammen i en finale uansett.

I tenkt situasjon der du og Iselin stod i finalen med hver deres nye partnere (f.eks. Iselin/Mads og Stian/Vida), ville Stian/Vida ha vunnet.

Ragnhild

04.05.2012 kl.21:29

Synes du var flink i går jeg :) trist at Iselin gikk ut,synes hun gikk gjennom mye dritt og fortjente å være der. Men umulig bli sint på en sånn som deg :) håper du tok riktig valg, så du vinner :D

Ida Og Lotte :)

04.05.2012 kl.22:10

Sånn er det bare! Er veldig synd at Kristin og Iselin gikk ut da..

Iselin er bare verdens søteste jente,og det var veldig kult å se at gutta også var med i videon:)

Godt å se Are igjen,han så veldig bli ut,hehe :D

Emma

04.05.2012 kl.22:33

Synd at Kristin og Iselin gikk ut. Men det støtter valget ditt fullt og helt! :)

du, det var en ting. Jeg hørte på sangen din ''Uten sko'' før Paradise starta, lenge før tror jeg. Jeg har ikke skjønt at det var du som sang den før noen dager siden! haha..

fyr

05.05.2012 kl.00:08

Hva skjedde egentlig med Christina etter Paradise? Hvis du vet det da..

Rolly

05.05.2012 kl.00:17

Så fiint at du og Iselin er venner, stor fan av deg!

Ps. Jeg stemte på hummerhistorien!

Staysman@Paradise

05.05.2012 kl.03:40

Jazzgeir: du har en fantastisk blogg.....men skryter jeg mer av den , så tipper jeg du tror det er et krampeaktigforsøk på å virke som den kule ph-deltageren som liksom ikke bryr seg om kritikk o.l, så dropper det....men ja, vit at det er STOR undeholdning å lese bloggen din! Ja, sier ifra om det er en konsert snart :D

Mona

05.05.2012 kl.13:04

jeg håper du ryker ut snart, du fortjener ikke være med på PH etter det du gjorde med iselin! :@

S

05.05.2012 kl.15:37

Det du gjorde var helt riktig gjort. Du ba Iselin om å stelle seg med Mads, for å få Maria ut. Hun tok selvfølgelig ikke til fornuft, og det viser jo hvor dårlig spiller hun er og hvordan det kunne vært din exit hvis du hadde beholdt Iselin. Iselin har jo bare cruisa gjennom uansett, så nå var det vel påtide at hun måtte ut. Hun ødela jo for deg ved å ikke sende Maria hjem. Selvfølgelig, vi vil jo heller ha Iselin der enn Maria, men sånn ble det ikke.

Elisabeth

09.05.2012 kl.00:17

digger deg stian! håper du vinner hele paradise! B)

herreguuuud til iselins musikkvideo, haha! jaja :)

Skriv en ny kommentar

hits