Bli enda bedre kjent med Staysman & Lazz !

-Halla blogg !

-Halla , sjefen !

-Faen , for et sirkus det var igår, var på stand up med runar nilsen, jævlig bra, men endte opp i et narkoreir og måtte rømme fra Halden til Fredrikstad i en taxi! Full bikk , All in !

-Satan, vil du fortelle leserne om dette?

-Nei, dropper historien om narkoreiret! Han Runar kan jeg riktignok absolutt anbefale for alle sammen !

-Okey, vil du fortelle om noe annet da?

-Jepp! Tenkte litt på bandet mitt jeg vettu, Staysman & Lazz!

-Fyr løs !

 

 

Heeeey , folkens. Som dere vet spiller jeg i et fantastisk band som heter Staysman & Lazz. Band og band, er vel mer en duo ( hvorfor involvere flere enn man må, mindre cash på hver enkelt, hehe )

Jeg og Lasse ( Lazz ) startet vel et samarbeid for mange, mange år siden. Tipper vi var rundt 15-16. Jeg bestemte meg jo for å forlate hele verden å dra til forsvaret i mange år. Etter dette dro jeg til Halden, bodde der et par år og spilte innebandy, så vi kom ikke skikkelig igang før i 2008. Da mekka vi en låt som heter " uten sko" ...låta fikk mange fans og HC andersen ( NRKPROFIL) tok med seg låta til RadioPrime Halden. Sjefen i Radio Prime heter Ole Evenrud ( som også er et ganske så kjent navn innenfor bransjen ) og han klikka MAX på låta...så han ringte meg og sa han kanskje kunne tenke seg å hjelpe karrieren min litt på vei! Allikevel ble det en liten pause hvor vi prioriterte konsertvirksomhet før vi meldte oss på " Se og hørs sommerstjerner" ....en konkurranse vi , av en eller annen utrolig grunn, klarte å vinne.Da fikk vi platekontrakt med Sony og en brasiltur til 50 000....! Også begynte ballen å rulle :

 

 Fra finalen i se og hørs sommerstjerner på kielfergen 2010 ! Intron er lenger enn låta, hehe....Hør forøvrig forskjellen på denne versjonen og den som ligger ute nå....

 

Etter dette tikket det inn mer og mer spillejobber. Etter 70 konserter 2010/2011 hvor høydepunktene ble Gatebil - Rudskogen der vi spilte foran 7 000 pers og den påfølgende norgesturneen med se og hør  ( Sjekk ut "Staysman & Lazz - Jenta mi " på youtuben, det er liveopptak fra gatebil ) bestemte vi oss for å slippe enda en singel. Gleden var stor når vi fikk lov til å lage en re-make av Lars Kilevolds klassiker " Livet er for kjipt" . Reffet er det samme, men teksta og produksjonen er gjort litt mer 2011 :D  

 

 Livet er for kjipt 2011 :)

 

Litt bilder fra Norgesturneen vår  med se og hør finner dere her :

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150685801520167.690454.616860166&type=3

Jeppers, der fikk dere se facebookprofilen min også :D Morro vett.

 

Tja, så kom høsten da....og brått var jeg med på castingen til det hotellet i Mexico vet dere...og brått fikk jeg en telefon at jeg var med fra starten og jeg ble nesten litt sjokkert ! Så da ble det noen måneders pause før vi har startet opp igjen for fullt nå. Vi har rukket å spille både på østfolds største russetreff og Vestfolds største russetreff samt Russens dag på tusenfryd....nå om ikke lenge  ( 16.mai ) spiller vi for et snart utsolgt båthusteater her i fr.stad med fantastiske Karpe Diem ! Det gleder vi oss helt sjukt til ! Skaff dere billetter på billettservice.no ! 

 

Er jo egentlig ekstremt mange morsomme historier fra Staysman & Lazz epoken, som da vi i 2009 var på sommerturné med Petter Pilgaard og gjengen fra første sesongen av PH....men det må jeg nesten skrive om en annen gang...! Jo ! Uten sko har jo bikka helt på youtuben og russen har virkelig klemt låta til sitt bryst! DET Likæææær vi !!!!! Hør låta på spotify eller last den ned på iTunes ( bare søk opp Staysman & Lazz - uten sko )  ! Ganske så annerledes etter at Sony og den dyktige gjengen i Hitsville hjalp oss med reproduksjon, selvom den gamle hadde sin sjarm den også !

 

-Farvel bloggis!

-Farvel, Stanis....!

 

 

 

 

7 kommentarer

CelinaJonathan

05.05.2012 kl.17:42

: o Med Karpe Diem !!!!!

Anne Lene

05.05.2012 kl.18:19

DIGGER DERE :D

Javier Grøtte

05.05.2012 kl.18:58

heisann kompis! du trenger ikke å sende bloggshot får å få leserene dine til å sjekke deg ut! sånn som meg, alltid oppdatert på deg! heier på deg 100% på paradise! Bra at du valgte Vida Lill fremfør Iselin, men er sjønner at det var ikke no kult får din del.. men du får creeds man!!!

-javier!

vet mer om karpe enn noen andre

05.05.2012 kl.20:35

Karpe Diem er det beste innen norsk musikk, heelt klart!

cathrine

05.05.2012 kl.20:50

Godt du skrev Stian! Fikk bestilt meg billetter jeg og, gleder meg :D

Julie

05.05.2012 kl.23:14

digggger dere alle : ))) <3

TUVAKRISTIN

06.05.2012 kl.12:23

Hahahahah, konge musikkvideo!

Skriv en ny kommentar

hits