Vinn et møte med Sjefen Sjøl : DAVID GUETTA !

Yo Bloggen!

Jepp, vinnerne av guettabilletter er nå kontaktet og jeg sender store gratulasjoner til alle som har fått billetter til årets happening i Valhall, Oslo 15.juni! Nå lanserer jeg det som vil bli tidenes mulighet for alle dere som leser bloggen min. Tipper det er et hav av dere som har lyst til å møte på sjefen sjøl etter konserten hans på Valhall.....og ja, nå kan dere faktisk det. Alt dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvorfor nettopp DU fortjener å være den heldige utvalgte ! Sprer dere dette blogginnlegget på facebooken, deler facebookeventet ( som jeg poster under her ) og går generelt amokk med promo , samt printscreener alt dere gjør å sender det på mail stanadabanana@gmail.com ( hehe, fantastisk mailadresse, ikke sant? ) vil det seff være en fordel. Jeg vil gi denne muligheten til en skikkelig dedikert Guettafan, og da må dere jo jobbe litt for det! Vil at det skal kåres en verdig vinner ! Billett til konserten inkluderes seff i premien! Tør du å la være å delta? Ikke? Nei, så kjør på da , så sees vi backstage;)

Facebookevent : http://www.facebook.com/events/154744431306981/

( freestyle gjerne med å spre fete livevideoer av Guetta hvor det står at dere gleder dere til konserten hans i kommentarfeltet osv osv, kreativitet belønnes som sagt , men husk : Printscreen å mail meg :D )

 

HUSK KONTAKTINFORMASJON ,ENTEN PÅ MAIL ELLER I KOMMENTARFELTET! MÅ FÅ TAK I VINNEREN VETTU !

 

Lykke til !

 


 

 


 

79 kommentarer

StineTine

11.06.2012 kl.20:22

Hei hei!

Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

May-Teresa

11.06.2012 kl.20:25

i'm in :-))

Sara(elsker Staysman!:D)

11.06.2012 kl.20:26

Iiik, nummer 2<3<3

Sara(elsker Staysman!:D)

11.06.2012 kl.20:27

Faen, mener 3 :)

CATHRINE NILSEN

11.06.2012 kl.20:28

Kuult! :-D

Kari

11.06.2012 kl.20:28

ååååh!!!!!! Elsker David Guetta. Han er så utrolig dyktig i det han gjer! Hadde gitt opp alt for å møte kjekkasen backstage! eg har utrulig lyst til å vinne fordi eg har deltatt på mange slike ting, men aldri vunnet nokke... Er stor David Guettafan og håper VIRKELIG at eg vinner! Har delt på facebook, og sendt link til nokken av vennene mine :) åå, hadde vært sååå rått!!

Elsker bloggen din :)

Epost: Karibergo@hotmail.com

Tine

11.06.2012 kl.20:33

Megmegmegmegmeg!!! Faen ass, elsker David Guetta! Hadde vært i hundre Om jeg vant!!! :D ps; digger deg Stian!!!<3<3

Marte Berge Engedal

11.06.2012 kl.20:33

Jeg vil faen meg møte David Guetta!

11.06.2012 kl.20:33

Ingvild_glad@hotmail.com :))))

Therese Erdvik Pedersen

11.06.2012 kl.20:34

DEN FUCKINGS BESTEVENNINA MI DITCHA MEG FOR NOEN FORBANNA SEILE FOLK!! Da ble jeg meget derperimert og rakk ikke å kjøpe billetter!! :((((( DIgger David Guetta og musikken. Også er vi så kule Twitterbuddys, Stian!!! I tilegg så er jeg din fan nr 1!

sender deg alle de kule printscreen bildene på mail nuu!

therese_1997@hotmail.com
NÅR KOMMER RESTEN AV SVARENE PÅ SPM. RUNDEN?! <3

Solveig

11.06.2012 kl.20:35

Jeg kommer absolutt ikke til å lyge om grunner til å få vinne noe, så den eneste grunnen jeg har er at jeg er en stor fan og vil så gjerne møte han! Han er en stor helt for meg innen musikk!

Steffen

11.06.2012 kl.20:37

Hei Stian! :)

Syntes jeg burde vinne fordi jeg liker David Guetta utrolig godt, jeg liker deg utrolig godt... men jeg har det vanskelig for tiden, problemer jeg ikke vil snakke om. Jeg mener jeg burde vinne pga en ting: Om jeg vinner, kommer jeg til å gi biletten vekk til en jeg er glad i. Jeg har virklig lyst å gå selv, men jeg tenker mer på andre enn meg selv, og vil helst se gleden til den personen jeg gir biletten til mer en at jeg får den selv. Digger deg Stian, du er best. Husk, det er de små gledene her i livet som teller. :)

Epost: werewolf_mh@hotmail.com

Hanne Kjærstad Helgerud

11.06.2012 kl.20:40

Det hadde vært utrolig å få møte en så sykt stor stjerne som han, David Guetta har helt syke sanger og ser utrolig bra ut også! Digegr sangene hans og kujne vikelig ønske jeg var den som fikk møte han i real life verson og kunne se rett inn i øynene hans, drømmer meg helt bort! Har hatt veldig mye som har skjedd i familien da vi mistet et spebarn her for ca 6 mnd siden. Dette er noe som gikk inn i hele familien og har vært en stor sorg. Nå håper jeg du Stian trekker meg som viller av å møte både deg og David for dere er begge to store helter for meg <3

hannealeksandra@hotmail.no

Johannes

11.06.2012 kl.20:41

Jeg dreiit meg ut som faaaaen på fylla i helga. Tapte spillet i spillet... Kunne virkelig trengt en trøstepremie nå Stian!

Johannes

11.06.2012 kl.20:42

J.s.johnsrud@gmail.com

Susann Mørkve Crook

11.06.2012 kl.20:43

Eg har vert fan av David Guetta i 3-4 år no. Og en av drømmene mine er å møte han! Eg hadde blitt super glad vist eg hadde fått sjangsen til å møte han! Og dette er en super sjangse. Det e sikkert ikke så stor prosent sjangse for at akuratt EG får det møte med han. Men NEVER SAY NEVER! Og du vinner vertfall ikke vist du ikke gidder å bry deg!

Lykke til til alle :)

Btw, ELSKER BLOGGEN DIN STIAN OG DEG!

Du er helt konge og dødskul! Love you man :)

Susann Mørkve Crook - susann_crook97@hotmail.com

DIGGER DEG <3!!!!

lindis

11.06.2012 kl.20:44

Jeg mener at jeg burde vinne denne konkurransen fordi jeg er en stor fan av Guetta. Jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe meg billett, men har dessverre ikke hatt råda til dette fordi familien min for tiden har dårlig råd. Jeg får veldig dårlig samvittighet når jeg spør mamma om penger til noe, fordi jeg vet hvor mye hun ønsker at jeg skal få oppleve noe som dette. Derfor håper jeg at du ser hvor mye jeg ønsker dette. Og jeg håper du vil gi meg muligheten til å oppleve Guetta live.

Robin

11.06.2012 kl.20:46

Hallao :) vetsje ka eg skal skrive eg :) haha, synst da hadde vert sykt nice og møte han da ! haha men og møte deg må nesten vere det beste visst eg vinner :D ! Men guetta fan er eg og ! :D The future, Toy story, The Alphabet og Paris ! :D sykeste sangene ! ELSKER og feste til di ! :D hadde vert utrulig kult om eg vant har ein 3 mening som skal som bur i oslo , hadde vert utrulig morsomt og møtt han og :) har ikkej sett den delen av familien på noen år... men yeah ! eg vil vinna :D haha

Robin

11.06.2012 kl.20:47

1996robin@live.no Foresten ^^

Isabel Ferhatovic

11.06.2012 kl.20:48

åååå, det er min drøm! Ble så glad nå :-D

David Guetta har alltid vært min favoritt artist, så å få møtt han ville vært en drøm!!!!!! Jeg kan alle sangene hans utenatt! Hver dag hører jeg alltid på David guetta, han er så awsome!!! Folk er kanskje belibers, men jeg er langt mer en det når det gjelder David Guetta! He is my man, you know? Hvorfor jeg akuratt skulle vinne, er akuratt som alle andres grunn, bare litt bedre! Hahahahaa, neida nå skryter jeg! But, yeah! You get the point? Ville vært eviig taknemmelig, I wish my self good luck <3

Isabel Ferhatovic

i-1997@hotmail.com :)

John Martin

11.06.2012 kl.20:48

Hei :) Jeg syntes jeg fortjener å få et møte med David fordi jeg har vært veldig inspirert av musikken hans. Jeg driver selv å lager musikk som er i hans stil, og jeg synes han er utrolig flink som produsent/DJ. For ett parr uker siden kjøpte jeg meg også Beats Mixr, som er designet av han, og de er det utrolig kvalitet i! Hadde vært utrolig fett å få et møte med han! =) Har drømmer om å bli like stor produsent/DJ som han! Han inspirer meg med musikken hans, så det hadde vært jævli heftig å møte han!

Kontakt info: omgitsanipad2@gmail.com

eller

facebook: John Martin Steenersen

:D

Line Almestrand

11.06.2012 kl.20:48

Hei! Jeg har kjempe lyst til å møte David Guetta backstage! Elsker musikken hans, og hadde ikke trodd han skulle ha konsert i Norge så fort, så hoppa i sofaen da jeg så det, og løp for å kjøpe billetter. Var faktisk så gira at jeg betalte 1200,- for billetten fordi jeg var mer ivrig etter å skaffe meg en billett i stedet for å sjekke at den koster 495,- på billettservice. HUGE FAN! ALLE sangene er kanon bra og han får alle de han spiller med til å se og høres bra ut.

11.06.2012 kl.20:50

Egentlig pleier jeg ikke å henge meg på konkurranser av denne typen, rett og slett fordi jeg føler at jeg er for gammel, haha!! ( 30 år).

Men nå har det seg slik at jeg og en vennine( som for sikkerhets skyld er enda eldre) har kjøpt oss billetter til Guetta og det hadde vært utrolig kult og fått møte fyren i tillegg! De billettene som blir til overs kan vi gi til noen andre venniner som sikkert blir kjempe glade for å få de!

Vi er foresten noen jævler på å feste når vi en sjelden gang setter i gang!

Om du velger oss skal du få være med oss helt fra forspill stadiet, hvis du tør!

berithh@me.com

♥ Ingvild Storm

11.06.2012 kl.20:51

Sendt deg mail :D

Oskar Fossan Larsen

11.06.2012 kl.20:53

ååå jaaa, jeg vil møte David Guetta fordi han er rett og slett helt SYYKT god, både som DJ og til å lage musikk, og alt han lager og gjør synes jeg er helt fantastisk og jeg er den største fan og jeg elsker alle sangene han lager og jeg spiller bare sangene hans nesten og bare se hvor dyktig han er når han spiller live, jeg er DJ selv så synes det er helt sykt kult det han gjør, og jeg tror jeg har sett alle videoene av han live når han spiller rundt om kring i verden og synes det han gjør er helt sykt bra hver gang.

og det er min største drøm og møte David Guetta. Og jeg har meldt mer på alle konkurransene som er for å prøve å vinne billetter til konserten hans og jeg har til og med vert med i en konkurranse til å varme opp for David Guetta. Å tenk hva alt han har gjort.. han har forandret musikken og startet denne musikkstilen som ALLE vill høre på idag og han gjorde DJ ene populøre igjen og det er derfor jeg synes han er såå spesiell og den besta artisten som finnes ever!!. Det ville virkelig betydd ALT for meg om eg hadde vunnet denne ene konkurransen og møtt David Guetta. du er best Stian ! DAVID GUETTA ER BEEST <3

mail ; larsen.oskar@gmail.co,

mobil ; 41236535

Øystein Kolstad Kvalø

11.06.2012 kl.20:54

David Guetta er topp

Å møte han hadde vært sykt

Stian du er flott

Hadde jeg vunnet hadde hjertet mitt blitt jævlig mykt

Favorittartisten min, så er han jo verdens beste DJ da!

Mail: oystein.kvalo@gmail.com

Berit

11.06.2012 kl.20:54

Egentlig pleier jeg ikke å henge meg på konkurranser av denne typen, rett og slett fordi jeg føler at jeg er for gammel, haha!! ( 30 år).

Men nå har det seg slik at jeg og en vennine( som for sikkerhets skyld er enda eldre) har kjøpt oss billetter til Guetta og det hadde vært utrolig kult og fått møte fyren i tillegg! De billettene som blir til overs kan vi gi til noen andre venniner som sikkert blir kjempe glade for å få de!

Vi er foresten noen jævler på å feste når vi en sjelden gang setter i gang!

Om du velger oss skal du få være med oss helt fra forspill stadiet, hvis du tør!

berithh@me.com

Malin

11.06.2012 kl.20:56

Hei Stian! For det første er jeg en STOR fan av deg:) Digger musikken din,

og det samme gjør sønnen min på 2 år! "mamma, danse" sier han når vi hører på 55 laken:)

Derfor jeg bør vinne er rett å slett fordi når jeg skulle på David Guettas forrige konsert var jeg gravid med sønnen min, så jeg måtte selge billetten min:/ etter det fikk jeg dattra mi som nå er 7 mnd:)har vært gravid i nesten 2 år og mener jeg fortjener å slå meg løs! Jeg har heller aldri vært på konsert (grunnet 2 graviditeter på rad) nå endelig har vi billetter! jeg og ei vennine! Og Guetta er den beste! Da hadde min drøm gått i oppfyllelse;)

Og btw, du var min grunn til å se Paradise i år!

malin_lie_1@hotmail.com!

Marie

11.06.2012 kl.20:56

Jeg har lyst til å vinne fordi.. Jeg ELSKER David Guetta og han er det største forbildet mitt! Jeg bare digger alt han gjør! Jeg hadde blitt så utrolig glad og takknemlig om det var jeg som vant Stian.. Det er min største drøm å få møte han!<3 Det er grunnen til at jeg vil vinne:)

PS: digger deg Stian!:))

Epost: mariehh00@hotmail.com

Susanne

11.06.2012 kl.21:00

Jeg vil møte David Guetta elsker han !! hadde vore drit kult å få møte han ! hadde vert litt kult visst eg hadde vunnet for eg vinner aldri noe .. og jeg har aldri vore på noe sånn store konserter før for de er nesten alltid utsolt kanskje eg e litt sein men , hadde vore ein drøm og få møte David Guetta !!..

susanne-elise@hotmail.com

Fernanda

11.06.2012 kl.21:02

Hei!

Jeg syntes jeg fortjener dette virkelig mye! elsker David Guetta! hørt alle sangene hans og det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse! har hatt mye problemer som eg ikke tar opp her og syntes at eg egentlig fortjener dette for å få nokke annent å tenke på om du skjønner ka eg mener.. Syntes at Han eier og likt ham VELDIG godt! og hadde gjerne likt å møte deg og fordi eg e en stor fan av dere begge!! og hadde blitt nokke jævlig glad om eg vant, hadde sånn serriøst hoppet opp i taket eller nokke! og syntes at det e veldig fint av deg som har en konkurranse som dette Stian! Eg bor jo i bergen, så hadde sykt lyst til å komme å se deg og lete etter deg, men var syk og derfor syntes eg også at eg får en fin sjangse til å møte deg og, e stor fan!!

E-post: tiara_fernanda@hotmail.com

Klem fra en stor fan av både deg og DG<3!

MalinThams - <3

11.06.2012 kl.21:06

Sendt deg epost stiaaan! Les les :D

kamilla nyheim

11.06.2012 kl.21:11

Hei Stian!

Jeg har vært veldig stor fan av David Guetta i noen år nå! Har alltid hatt lyst til å møte han i virkeligheten!! Jeg digger han og musikken hans! Det hadde betydd utrolig mye for meg å få møte han face to face! Jeg vil virkelig gjøre alt for å møte han, for musikken hans er en stor del livet mitt!

Klem fra Hanna Marie Haugerud

Mail: hannamor1@hotmail.com

aleksander

11.06.2012 kl.21:14

det hadde vært såå gul å møte den franske musikkmaskien !! pliiis, hadde gjort lvet mitt komplett:D digger staysman, bare info :D fyyy faen, vl så gjerne vinne !!

Super David fan!!!!!!!!! (belinda)

11.06.2012 kl.21:17

Jeg har sykt lyst til og dra!! Jeg prøvde og skaffe billett men fikk ikke :-( jeg har vært en stor fan drit lenge!! Jeg har gjort sykt mye! Delt det på face og bloggen .. Lagd video som jeg skal sende til deg! Sendt linken til noen venner og masse mer!! Jeg har så sykt lyst og dra sikkert like mye lyst som du hadde til og vinne paradise Hotel!! <3 jeg har virkelig lyst og det er helt sykt at du kan oppfylle mitt største ønske!!<3 jeg kan ikke si hvor mye jeg har lyst og dra!!<3 hvis jeg er så heldig og vinner kan du kontakte meg på mobil : 97112325 eller e-post: belinda4567@hotmail.com!<3

Daniel

11.06.2012 kl.21:21

Hei Hei! Jeg har drit lyst til å nøte David Guetta!! (og deg da) Jeg hører på musikken hans hver dag! Jeg fikk ikke lov til å gå på konserten fordi jeg skulle på vg-lista men nå skal jeg visst bort daa.. Så da får jeg ikke sjansen til noen av dem, hvis ikke du er snill og gir meg en billet;)) Hvis jeg vinner så skal jeg faen meg synge en av sangene til David Guetta foran hele skolen!! (500 elever) Og sende det til deg etterpå! Og legge den ut på facebook! David Guetta er favorittartisten min! Stian, alle vet at du er skikkelig kul som får til dette! Digger deg!

E-post: Fossy80@live.no

- Fra fan av deg og David Guetta 4 life!!

Fredrikstad jente

11.06.2012 kl.21:22

Så deg istad! Ved nabbetorp skole ;) Har du barn...? Du gikk med dem :P

Du er heftig^^!

Ariz

11.06.2012 kl.21:26

For å være helt ærlig, så er det ikke en spesiell grunn til at jeg fortjener det mer enn resten av landets befolkning. Men, på onsdag skal jeg endelig ha siste eksamen, og da er jeg ferdig med ungdomsskolen. Hvilken bedre måte finnes det å feire det på enn å møte sjefen sjæl? Så, det hadde vært super kult! Feire at eksamen og grunnskolen er vel overstått! :-D

Karen

11.06.2012 kl.21:33

Jeg digger David Guetta og det hadde vært en drøm å få møtt han:-) hadde også blitt glad for å fått møtt deg, megog noen venner leitet etter deg i byen i bergen i maange timer på lørdag. Uten lykke såklart:-( bra du koste deg ihvertfall!

Merethe

11.06.2012 kl.21:41

Ååå, velg meg! Er kjempestor fan av både David Guetta og deg! Hadde vært utrolig gøy å få møte dere begge! :))

Petter Gudem!

11.06.2012 kl.21:53

David Guetta ! Jeg har lyst til å møte han, har alltid tenkt på hvordan det er å møte en kjendis. Jeg har selv drivet litt inni yrket som Dj og Guetta har vært og er et lite forbilde for meg, fordi han er dyktig i det han gjør ! :D Og det hadde vært drit kult å få møtt han, og fått hilst på`n. Han er en "helt" innen Dj yrket, han er jo Verdens beste !!<3 Så håper at akkurat jeg får møtt han, har alltid hatt lyst og kommer alltid til å ha det. Så det hadde vært en stor opplevelse, digger Guetta og Deg da Stian ! :) Og det hadde vært fett å møte dere begge ! Fortjener det ikke mere enn andre, men håper jo selvfølgelig at jeg er den som får møte han ! :)

silje

11.06.2012 kl.21:54

fy søren for en sytekopp du var i Bergen! Jesus.. trodde du deltok på de arrangementene fordi du selv ville og bare sånn hvis du ikke visste det liksom, så regner folk med at man gir av seg selv når en stiller opp på slike ting. ikke at en skal få et surt tryne og masse syt og klaging!

trodde du var en kul fyr, men nå ser jeg at du rett og slett bare er en sytekopp som har fått litt for mye oppmerksomhet.. tragisk!

Jeg har så lyst!!

11.06.2012 kl.21:57

Hadde blitt så sinnsykt takknemlig visst du i det hele tatt hadde latt meg vunnet billettene til selve konserten, og er ikke helt sikker på hva jeg hadde gjort visst jeg kunne vunnet dette! Hadde blitt SÅÅ glad! Har likt David Guetta i flere år nå, og han er definitivt den beste DJ'en jeg har hørt. Kan ikke telle hvor mange ganger musikken hans har gjort meg i bedre humør, fått meg til en gladere jente, eller hvor mange ganger jeg har stått i undertøyet og sunget sangene på repeat. Musikken hans inspirerer meg, og det trenger ikke være noe mening eller at jeg kjenner meg igjen på hva sangene handler om, de bare gjør meg i bedre humør. Jeg vet at det er veldig mange andre her som kan være enige med meg i at hadde vi alle kunne fått møtt han hadde det blitt et minne for livet(Jeg vil ha et sånt minne!!)

http://www.youtube.com/watch?v=KB2BiOA6Ruc JEG VIL OGSÅ ha en sånn opplevelse!

Og jeg kommer til å gjøre det som står der oppe, som å promotere og sende deg printscreen av hva jeg har gjort for å prøve å overbevise deg at jeg fortjener å møte helten i egen person!

Vær så snill velg meg! Hadde blitt så evig takknemlig at du aner ikke <3 Heter Kristina by the way. Sånn at du vet at det virkelig er meg når du får eposten.

Torarin Nr:1 fan

11.06.2012 kl.21:58

fyfaen du ane ikke kor my æ har lyst te å vinn det her e nr:1 fan av han, han e bare best høre på han hele dagen han e såå syk han. æ har prøvd alt for å skaff mæ billet har trygla te mamma og pappa om å få dra. blir såå sykt, det at æ itj klare å vent på svaran. det her e en drømm ass har aldri vært på konsert før men ska forsikre dæ, æ e en party løve uten like ass akkurat som kongen sjøl ja dæ. pluss at det e helt sykt av vennan mine som ska skulla ha lgt å skje tryne demmers jaa ååååååå kan æ vinn ??

hilsen stooor fan fra Trondheim :D

Inger-Louise

11.06.2012 kl.22:03

Jeg burde vinne fordi jeg synes David Guetta er driitkul og digger sangene han lager og fordi jeg er tantebarnet til kusina di Ruth Mari :P <3

Ida K. Åsheim-olsen

11.06.2012 kl.22:16

jeg har syykt lyst å vinne dette fordi jeg er stor fan av Guetta og setter alltid på en av låtene hans før jeg slår meg løs, og ''Memories'' går alltid på repeat dagen derpå. siden jobben til mamma gikk konk og det ikke er så mye penger til overs her i hus, fikk jeg ikke kjøpt billett til konserten heller.. og synes jeg fortjener dette litt fordi du aldri svarer meg på om vi skal gifte oss og det mest sannsynlig aldri kommer til å skje, så da er jo allerede en drøm knust.. smask og klem fra meg

Staysman@Paradise

11.06.2012 kl.22:19

silje: haha, da er jeg veldig spent på når du møtte meg? hehe.....Jeg er vel den siste som syter, men var sikkert helt mad sliten etter en lang jobbuke med 16 -17 timersdager, 4 studiosession på nettene og massive søvnproblemer :D ...og man har vel lov til å være litt sliten i ny og ne? Har man ikke a?

lena Håland

11.06.2012 kl.22:20

Vært et tøft år å jeg har lyttet meg gjennom den vrine tiden sammen med david Guatta! Musikken hans made my days

Eileen

11.06.2012 kl.22:28

Hellyeah!

torremollan<3

11.06.2012 kl.22:48

jeg synes jeg fortjener fordi jeg synes du er konggeeee fyr,digger gueatta og damer samtidig da blir det ballongmannen modus også synes jeg du rundspilte i paradise med laidback stil og du fortjente egentlig og vinne!!<3 pluss vi må ha litt mikkel christiansen som varmup pliss?

torremollan<3

11.06.2012 kl.22:51

tore.MH@hotmail.com

Andrea Svartdahl

11.06.2012 kl.23:04

Leter du etter en Guetta fan, well here you got one. Har alle albumene hans, følger sjefen sjøl på twitter og facebook, har hatt flere foredrag om han på skolen når det gjelder musikk, jeg sang "Titanium" i min mors bursdag, og mine foreldres bryllupslag og jeg elsker fyren. Jeg har sett intervjuer, filmklipp, bilder og slike ting på nettet og.. ja! Han er jo den beste DJ-en jeg vet om. Så er ikke dette fan nok, så aner ikke jeg for å si det mildt!

Ps: Jeg er fra fredrikstad! :)

Mail: Andrea-blackvalley@live.no

Magnus

11.06.2012 kl.23:07

Omg! Helt siden jeg hørte om denne kunkuransen har jeg vært helt i 100!

Først trodde jeg det bare var tull, men at det faktisk var sant kunne jeg ikke drømme om en gang! Jeg liker ikke å si hvorfor jeg burde vinne, men jeg er en såååå stor fan! Jeg elsker alt ved han!! Sangene også! Jeg hadde klikket hvis du hadde fortalt meg at jeg hadde vunnet!! Jeg har såååååå lyst til å vinne! :D

Hvis jeg hadde vært så heldig å vinne hadde jeg elsket verden, deg og David Guetta!!!

Jeg vil så gjerne vinne!

Jeg må vinne! Pliizz digger deg! Og jeg vil vinne !! :)

marita

11.06.2012 kl.23:30

Jeg mener egentlig alle fortjener å vinne, men slik kan det aldri være, jeg liker ikke i det hele tatt forteller hvorfor akkurat jeg bør vinne når jeg vet hvor mange der ute som er like stor fan som meg, men jeg mener jeg bør vinne dette fordi jeg rett og slett føler meg glemt. Glemt av alt og alle og David Guetta er my everything, hvis du skjønner? har fulgt han hele veien og kommer alltid til og gjøre det, han er sjef og vil alltid være sjef! Hadde jeg vunnet dette hadde jeg blitt så glad, så glad at jeg hadde gråtet fra morgen til kveld helt til den dagen jeg hadde møtt han, gitt ham en klem og sagt hvor mye han faktisk betyr. Om jeg ikke vinner, så vil jeg ikke bli sur, jeg vil ikke bli lei meg, men jeg vil være glad for den personen som fikk vinne, livet går videre og det kommer flere muligheter, men selvfølgelig.. jeg vil såklart vinne av hele mitt hjerte! :-) God bless David Guetta.

Navn: Marita Malmgren

e-mail: marita.malm@hotmail.com

Marthe Kristine

12.06.2012 kl.00:53

Hehe både jeg og mamma er veldig veldig stor fan av david guetta, kommer david opp på radion er det på synge for full hals!!! hadde vært så evig takknemlig for å vinne dette for mammaen min, hun virkelig digger han! jeg vil gjøre noe veldig godt for moren min så dette er en bra sjanse. hadde jeg fått møtt han ville jeg først og fremst blitt heeelt i hundre og gitt han en klem tatt et par 20 bilder med han, og med deg så klart! er også en av grunnene til at jeg vil vinne, fordi jeg vil møte deg!!!! digger dere begge to :-) david guetta er en stor helt for både meg og min mor, håper vi ses backstage!!

http://www.youtube.com/watch?v=ln4voePivvY MÅ SI JEG GLEDER MEG VILT!!!!!!!!

Navn: Marthe Kristine

epost: marthegirl_94@hotmail.com

Rasmus

12.06.2012 kl.01:01

Jeg har lyst til å vinne fordi jeg elsker Guetta! Diggær'n! Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg begynt å gråte!! Har jo vært med på flere sånne her konkurranser, men ALDRI vunnet ;p Stian, jeg digger deg og, DU var den jeg heiet på i Paradise! Selv om jeg ikke vinner, blir jeg ikke lei meg.. Alle fortjener jo å vinne! Jeg har ikke noe annet å si utenom; du som vinner, se han for meg og! :-)

e-mail: Rasmusbrendmo@hotmail.com

Despotic Mistress

12.06.2012 kl.01:16

Fordi jeg fortjener det;)

Julie Nilsen

12.06.2012 kl.01:25

Jeg har alltid vært utrolig stor fan av Guetta, og musikken hans har alltid løftet meg opp om jeg har følt meg nede. Det hadde vært en opplevelse utav en annen verden å få vunnet en konkurranse som dette. Og ikke minst få møte deg backstage hadde vært et stort +

Det hadde vært fantastisk å få vunnet noe sånt som dette! Musikk er alt for meg, og David Guetta tar musikken til ett helt nytt nivå

E-mail: julie.nr@live.no

Pernille Therese

12.06.2012 kl.01:48

jeg fortjener å vinne fordi jeg er best, og fordi jeg er en kjempe stor fan av David Guetta. + hører på sangen uten sko heletiden og på hans :) Så om jeg hadde vunnet hadde jeg kyssa deg på kinnet! Og begynnt å gråte om jeg så han.

... Litt mere seriøst jeg fortjener å vinne fordi jeg har vært veldig mye syk i år, i januar tilbrakte jeg meste parten av måneden på sykehuset fordi jeg hadde store anfall da jeg svimte av og måtte ta bilder av hodet mitt og slikt, men vi fant til slutt ut at det bare var en syste på hjernen som var der. Men det var ikke noe farlig allikevel!!(alt blir bra til slutt) hoho! Men jeg syntes jeg burde vinne etter alt det kjedelige sykehus besøket.

Men hadde vært heftig om jeg hadde vunnet fordi som sagt veldig stor fan av han og fordi jeg aldri har vunnet slike ting før. Håper du velger meg, jeg digger deg. Du var alltid min stjerne i paradise! Much of love. my hero

www.facebook.com/xpernilletheresex

<3

Pernille

12.06.2012 kl.12:09

Hei hei!:)

Jeg håper og ønsker så sterkt å vinne dette! Jeg har aldri

Vinni noenting og aldri fått vært med på konserter,

Hilst på kjendiser noengang!:/ fordi jobben har alltid

Vært i veien! Ellers så har jeg bare hatt Max uflaks fordi jeg aldri vinner noe!

David guetta er helt rå! Digger musikken!:) og vill så gjerne vinne!:)

Jeg har delt på Face og lagt det på veggen min!

Håpet jeg for engangs skyld kan ha flaks innen spill kan man vell kalle det! Alle vill jo vinne;)

Håper så utrolig du velger meg:D da hadde jeg vært i skyene:)

Klem fra Pernille

20år fra Drammen:)

Pernille

12.06.2012 kl.12:13

Haha! Sorry 21 år fra drammen;) fortsatt litt uvant;)

Hehe

Klem fra Pernille igjen!:)

Malin J.Løwer

12.06.2012 kl.13:24

Halla! jeg digger deg å david guetta! så det er jo bonuser :p har vært på mange fester med lokal kjente, men aldri vært på en konsert, å hører på david guetta all the time. Å sangene dine, weeey. Å det hadde jo vært kjempe kult å tatt med minner videre ut ifra hva vi kan vinne! once in a life time, hehe! chill out med david guetta, å fyr'n som burde VUNNET hele paradise. Peace.

silje

12.06.2012 kl.19:32

jo, det er lov å være sliten, men man trenger ikke da og la det gå utover andre - spesielt ikke når mange som var på luux faktisk var der for bla DU var der.. da kan en heller si det som det er, uten å være frekk og begynne å beklage seg over at alle krever så mye fra deg.

du virker som en ganske kul og okey type og det er du helt sikkert også, men det inntrykket du ga meg den kvelden, lever dessverre ikke opp til de tankene jeg hadde gjort meg om deg, sorry. hvis du tenker deg litt om, så husker du sikkert hvem jeg er.

men sant skal sies, en kan ikke gjøre alle fornøyde - så stå på videre og vær deg selv, for når alt kommer til alt så er det vel egentlig kun det som teller :)

Magnus

12.06.2012 kl.19:35

Jeg ville bare legge til en til kommentar:

Jeg fortjener å vinne for jeg har vært fan i alle mine år! Jeg kan liksom ikke sette ord på det!

Dette er min største drøm og jeg vil få den oppfylt og ikke helt knust <3

Staysman@Paradise

12.06.2012 kl.20:01

silje: Var jeg frekk mot deg også ? Jeg husker jeg var sliten den kvelden, men ikke at jeg var frekk mot noen. Kom med fullt navn da, så kan jeg se etter på Facebook:D Eventuelt send meg melding på facebooken min ! Hva var det jeg sa til deg sånn rent spesifikt da ? Bare å beklage isåfall !

Jannike veka

12.06.2012 kl.20:09

Eg føler at eg fortjener og få lov til å reise på konserten til David Guetta fordi, eg har hatt en veldig stor sjanse til å møte han før men så vart eg veldig dårlig og måtte på sjukehus! Eg hadde denne store muligheten men så kunne eg ikkje på grunn av det:(

Eg digger denne bloggen veldig mykje<3

tom andre

12.06.2012 kl.20:11

gidder ikke å skrive noe lang: villllllll haaaaaaaa<3<3<3
HEI! ÅÅH jeg ELSKER David Guetta, det og vinne disse bildettene hadde vært helt sykt fantastisk, jeg skal på klassetur til oslo på fredag, så jeg har fiksa reise og opphold! det hadde bare vært helt sinsykt kult og kunne dratt og møtt han, så komme tilbake til klassen og bare SEE hvem jeg har chillet med! HAHA beste dagen ever! men ja jeg elsker David Guetta og det hadde vært en sykt stor drøm om og møte han, jeg har aldri vært på en skikkelig konsert, og jeg vil jo at den første skal bli drit bra, jeg syns jeg fortjener det, hvertfall fordi jeg nå sitter med SPANSK muntlig, så uflakt at det ikke er mulig en gang, + jeg har hatt Matte skriftlig!

Kontakt- ingrid.vs@hotmail.com eller 48126124

remi nielsen

12.06.2012 kl.20:33

Grunnen min er vel at vi mista klasseturen våres, heller ikke noe leirskole gjennom ungdomsskolen, så har jeg aldri vært på en konsert eller noe lignende! Flere grunner er at jeg bare DIGGER David Guetta, musikken han lager er som porne for ørene mine<3 og det her er ones in a lifetime sjangse for å møte en av verdens beste songmaker+ den desidert morsomste som har vært med på paradise som gjør så mye med fansen sin!syykt kult gjort Stian!

Kontakt telefon: 97944961 :) la den rette vinner, trenger ikke å være meg siden det er mange flere som fortjener å vinne også!

Petter :)

12.06.2012 kl.20:41

jeg har vært fan av guetta siden jeg var liten, digger musikken hans og synes det hadde vært kult om du hadde gitt sjansen til en yngre å få møtt han :D:D:D ( digger deg )

remi nielsen

12.06.2012 kl.20:47

Ooog jeg bor ikke hjemme!

Eliska :)

12.06.2012 kl.21:02

jo jeg fortjener å møte han fordi jeg tror jeg er den personen han vil møte mest! og fordi jeg er en stor fan av han og han er driiit kul!! elsker han! så, ja jeg har alltid hatt lyst til å møte han! :D <3¨

mail: el.is.k.a@hotmail.com

ingrid jakobsen

12.06.2012 kl.21:02

Jeg har sykt lyst til å vinne fordi jeg elsker musikken hans og har utrolig lyst til å møte han! Han virker som en sykt kul fyr som jeg kunne hatt det morsomt med (haha) Hadde i hvertfall vært ett minne for livet!! Elsker David! :D

Digger deg stian, du er jo nesten like kul selv!

Mia

12.06.2012 kl.21:16

Har sendt deg epost :DDDD

Ottelii

12.06.2012 kl.21:37

Det begynte med at for en god stund siden at jeg og noen venner så musikkvideoen til Usher og David Gutetta, og jeg sa: åh, David har så fin stemme! Alle begynte å le, og det gjorde jeg også. Det var da jeg innså at David Guetta var DJ.. så flaut! Etter det begynte jeg å høre på alle kule sangene han hadde, og ble bare mer og mer fan av han! Den dag i dag digger jeg David Guetta, og det hadde vært stort å få møte han i virkeligheten :) Det hadde blitt et minne for livet!

sofie olsen

12.06.2012 kl.23:37

Hei Stian! Melder meg på denne konkurransen enkelt og greit siden jeg er veldig stor fan av David Guetta.Liker musikken hans, å han er ikke så værst utseende messig heller. Har likt han siden første gang jeg så han på tv, å jeg ønsker virkelig å se han live! Orker ikke sitte å ramse opp grunner som om at jeg ikke har råd osv for at du skal synes synd på meg. Men hadde vært fett å fått sett han! Å da hadde jeg tatt me Tuva, din forlovede! haha :-)

- Fra Sofie natasha olsen.

- Mail: sofie150@hotmail.com

June Strømsnes

13.06.2012 kl.12:17

Heisann, jeg har vert med på utrolig mange konkurranser og jeg har aldri vunnet noe som helst.. Jeg er stor fan av guetta og jeg elsker alle sangene hannes! Det og hadde fått møtt han face to face hadde vert helt utrolig !!

13.06.2012 kl.19:51

Jeg vil vinne møte med Guetta, fordi det er noe skikkelig fett'da. E'kke ofte på konsert, og pga det er jeg pert. Så nå håper jeg på å vinne, fordi jeg flaks vil finne. Får aldri.. Haha, gir opp.

Skriv en ny kommentar

hits